Mopar RV 360 Short Block Specs

The Mopar navnet begynte på 1920-tallet da, i henhold til Mopar entusiaster nettstedet, kjøpte Chrysler Dodge. Navnet ble opprettet for å gi en "dedikert deler produsent, leverandør og distribusjonssystem for å støtte den voksende virksomheten førte til dannelsen av Chrysler Motor Parts Corporation (CMPC)." Mopar er en av de mest gjenkjennelige navn i bilindustrien, og det er faktisk en kombinasjon av to ord: motor og deler. Den Mopar divisjon er kjent for ettermarkedet deler, hvorav den ene er den korte blokk motor. Blokker

blokk av Mopar RV 360 er thermocycled, eller varmebehandlet for å være i stand til å tåle de ekstreme varmen som genereres av motoren. Hullene er 0,020 inches overdimensjonert, som ifølge den Automotive Dictionary, muliggjør "en bryning av sylinderveggene." Dette tillater finjustering av motoren.
Deck

Dekket er litt kortere enn en stor blokk, noe som bidrar til å sikre at pakningen overflate er glatt. Dekk, ifølge Automotive Dictionary, er "øverste siden av blokka der topplokk mounts."

Lager og kamaksel

Den Mopar RV 360 kort blokk motor kommer med nye lagre, samt en ny kamaksel. Kamaksel må ha ventilløftere installert når du installerer motoren inn i bilen.
Råder og veivaksel

kobler stenger og veivaksel er konstruert for å ha riktig klaring så at de er i stand til å operere effektivt.
Comp Høyde

comp høyde, eller komprimering høyde, av Mopar RV 360 er 1,58 til 1,63 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97413.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer