Feilsøking en AC Inverter

AC vekselrettere ta DC strøm - som hva du ville finne i en bil eller båt - og konvertere den til husholdning-stil vekselstrøm. Dette gjør at du kan bruke husholdning AC elektronikk på farten, slik at du sparer kostnader og tid bekostning av å måtte stadig erstatte eller lade batteriene. Problemer med en AC inverter kan inkludere effekten terskelen overskrides, alarmer, og avslutning. Instruksjoner
en

titt på etiketten av utstyret du er invertere til AC og sjekk at den ikke overskrider inverterens Maksimaleffekten --- målt i watt. Apparatet vil ofte ha en plate eller en etikett med spesifikasjoner som inkluderer effekten. Omformeren vil ofte inkludere kontinuerlig effekt i modellnavnet, men det bør være på en plate eller annet sted også. Vær oppmerksom på at det er en forskjell mellom kontinuerlig og toppeffekt. Kontinuerlig effekt er makt brukes over en periode, ofte en time. Toppeffekt er makt oppstått i en bølge, ofte 0,1 sekunder.
2

Reduser belastningen hvis omformeren slås av. Vekselrettere har termisk overbelastning beskyttere, noen ganger kombinert med en alarm. Det kan tilbakestille på egen hånd, eller se etter en reset knapp. I alle fall, la litt tid for omformeren for å kjøle ned. Det bør være varm å ta på, ikke i tillegg.
3

Forbedre ventilasjon hvis omformeren holder nedleggelse og du er sikker på at lasten er innenfor rammebetingelsene til omformeren. Se etter strøk eller andre elementer som kan være smothering omformeren. Hot spots som under forsetet på en bil eller i redningsvest kupé av en båt er dårlige plasseringer for omformeren din. Sett den på setet, eller la den ut på en båt.
4

Senk omgivelsestemperaturen hvis omformeren fortsetter å kutte ut. For eksempel, slå bilens klimaanlegg på mens du bruker AC inverter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97343.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer