Hvordan Lytt til Zen My i bilen min

Hvis du holder musikksamlingen din på en Zen, den bærbare MP3-spilleren laget av Creative, lytter du til det med øretelefoner, som er praktisk når du er ute for en spasertur eller en jogge. Når du ønsker å spille av sanger og lydbøker mens pendling til jobb eller gå på en biltur, kan du lytte til musikk fra din Zen ved å sende den gjennom bilens lydsystem med en FM-sender, kassett adapter eller en linjeinngang kabel, som er tilgjengelig på de fleste elektroniske butikker. Du trenger
FM radiosender
Audio kassettspiller adapter
Kabel med 1/8-tommers linje inn og linje ut end plugger
Vis flere instruksjoner
1

Plugg en FM-radio senderen kabelen inn i hodetelefonutgangen eller linje ut-kontakten på din Zen-spiller, og slå på bilens radio. Trykk på power-knappen på spilleren, og begynne å spille en sang. Koble senderens strømledningen inn i bilens sigarettenner port. Trykk på strømknappen for å slå på senderen hvis det ikke slår seg på automatisk så snart du plugger den inn, og følg instruksjonene som fulgte med det om hvordan du setter den til å overføre lyd fra din Zen til bilens FM-radio. Det kan bare overføre på visse programmerte frekvenser, som du kan prøve en etter en for å se som har den beste lydkvaliteten og er fri for statisk og forstyrrelser. Et bedre alternativ er å få en sender som du kan sette til å sende på noen frekvens på radioen dial.
2

En lyd kassettspiller adapter er formet som en lyd-kassett. Plugg den kabelen inn i hodetelefonutgangen eller linje ut-kontakten på din Zen. Slå på Zen og begynne å spille en sang. Sett adapteren inn i bilens kassettspiller sporet, og sett tape spilleren til å spille fremover og ikke i auto-revers modus. Musikk fra Zen din vil begynne å spille gjennom bilens høyttalere som om det kom fra en tape.
3

Plugg den ene enden av en lydkabel til hodetelefonkontakten eller linje ut-kontakten på Zen. Slå på Zen og begynne å spille en sang. Plugg den andre enden av kabelen inn i linjen i kontakten på bilens stereo, hvis det er tilgjengelig. Ofte er det merket "Aux".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97408.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer