Slik installerer Window Tint

Profesjonelt missfarging vinduer kan koste over 300 dollar. Men, for mindre enn $ 50 kan du fargetone vinduene i egen bil. Vinduet fargetone gir mange fordeler, blant annet personvernet og hindre sollys fra å varme opp bilen. Før du bruker noen vinduet tint til bilen din, sørg for at du sjekker med lokale bestemmelser om lovlig prosentvise grensen av vinduet fargetone. For eksempel betyr en 50 prosent grensen at du kan ha vinduet fargetone på vinduene så lenge som 50 prosent av lyset kan passere gjennom vinduet. Du trenger
Squeegee
vaskemiddel vann i en sprayflaske (destillert vann og oppvaskmiddel 70/30 mix)
Kniv
Window tint film
Soft skrubbeputen
Mikrofiber klut
Bondo kort
Vis flere instruksjoner
en

Spray utsiden av vinduet for å være farget med såpevann. La vinduet for å tørke.
2

Fukt utsiden av vinduet med såpevann. Legg ut film på glasset med liner vendt ut.
3

Nivå den nederste kanten av duken med nedre kant av vinduet. Fukt duken siden av filmen og nal forsiktig for å holde filmen i posisjon.
4

Linje opp den nederste kanten av vinduet fargetone filmen med nedre kant av vinduet. Pass på at vinduet fargetone filmen dekker hele vinduet. Nal filmen på vinduet forsiktig for å holde filmen på plass mens du klipper.
5

forsiktig bruke verktøyet kniv til å skjære av all overflødig vindu tint film. Prøv å kutte så nær kanten av vinduet som mulig som utsiden av vinduet vil være den samme formen som interiøret. Trekk av filmen fra vinduet når du er ferdig å klippe.
6

Rengjør innsiden av vinduet med såpevann. Bruk myk skrubb pad for å sikre all skitt er fjernet.
7

Bruk en nal for å fjerne vann fra vinduet. Pakk mikrofiberklut rundt en Bondo kort og rengjøre under alle pakninger rundt vinduet.
8

Liberally bruke vaskemiddel vann til det indre av vinduet.
9

Put et stykke tape på hver side av vinduet fargetone filmen nær et hjørne. Bruk disse tape stykker som håndtak for å gjøre å trekke filmen fra liner enklere. Når du trekker filmen fra liner, sprayer filmen med såpevann.
10

Tilpass toppen av filmen med toppen av vinduet. Bruk nalen til å presse filmen fast på vinduet. Som du presser filmen med nalen du vil arbeide vannet ut mellom filmen og vindu. Flytt ned vinduet påføre filmen på denne måten.
11

Pakk mikrofiberklut i Bondo kortet og suge opp vann som er langs kantene på vinduet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97053.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer