Slik installerer du en bil Headliner

Du har sikkert sett biler med sine headlinere fallende eller sagging bak førerens hode. Dette kan være farlig hvis den blokkerer førerens sikt. Å ha en profesjonell polstre butikk erstatte headliner kan bli dyrt. Du kan lære hvordan du installerer en bil headliner selv ved å følge disse trinnene. Du trenger
Replacement headliner stoff
Spray Lim
skrutrekker
Sandpapir
Saks
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alt at boltene inn i headliner som visir, lys og frakk kroker. Disse tingene er normalt boltet til taket gjennom headliner, noe som gjør det umulig å fjerne headliner med disse tingene på plass.
2

Ta ned gamle headliner. Du kan ta det gjennom dome lys hull eller en av de andre hullene nå viser. Vær forsiktig med å rive eller bøy headliner. Sakte flytter den mot baksiden av bilen. Du må kanskje fjerne noen av molding langs sidene av headliner.
3

forsiktig ta headliner ut gjennom en dør på bilen. Du må kanskje manøvrere headliner rundt setene og rattet for å få det ut av en dør. Vær forsiktig så du ikke bøyer headliner.
4

Peel stoffet ut av skallet av headliner. Det bør lett falle av ved å trekke den med hendene. Bruk litt sandpapir for å fjerne skum som er igjen på headliner skallet.
5

Lay det nye stoffet på headliner i riktig posisjon. Fold halvparten av det tilbake slik at skallet er synlig.
6

Spray den selvklebende lim på den synlige side av skallet og på undersiden av stoffet. La den satt før det har tørket litt.
7

Brett stoffet over sakte på skallet. Jevne ut eventuelle rynker som du går. Arbeid deg til de ytre hjørnene av skallet.
8

Gjenta liming fremgangsmåten for den andre halvparten av skallet og stoff. Sørg for å jevne ut eventuelle rynker slik at stoffet ikke tørke helt på denne måten.
9

Trim venstre over stoff til 1/4 av en tomme lang. Dette vil bli skjult bak støping av bilen.
10

Installer headliner hjelp motsatt skritt du tok for å fjerne det. Skyv den tilbake på plass, erstatte støping og deretter visir, lys og frakk kroker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97008.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer