Slik installerer Seat Covers i en bil

Bilstoler oppleve mye slitasje og kan snart se shoddy og eldre enn resten av bilen. Du kan installere dekslene for å få setene ser nye igjen. Du trenger
New setetrekk
Razor eller kniven
Vis flere instruksjoner
en

Ta nakkestøtten av setet. Du kan gjøre dette ved å trekke opp på nakkestøtten. Det vil stoppe på høyeste justering, men trekke hardere, og det bør komme helt ut.
2

Tipp setet fremover. Du trenger ikke å skyve hele setet fremover med mindre det er vanskelig å komme til baksiden av setet, som i en enkelt cab lastebil.
3

Position setetrekket over setet . Skyv den ned over hele setet starter på toppen. Det kan være vanskelig å trekke ned helt, men den tettsittende passform vil gjøre cover se bedre ut når den er installert. Hvis det sitter løst, vil det være rynker i setetrekket.
4

Dra setetrekket over basen av setet. Du må kanskje strekke det litt for å nå helt over setet basen.
5

Bruke kroker følger med setetrekk, setetrekket feste til undersiden av setet. Du kan feste dem til hverandre eller på noe under setet som vil holde den. Være forsiktig med å sette kroken i veien for den glidende bar på setet.
6

Klipp to små åpninger i toppen av setetrekk for nakkestøtten til å passe på plass igjen. Du kan lage et svært lite hull fordi setetrekk vil strekke litt. Hvis hullet er for stort, kan det stå lenger enn du ønsker over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97007.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer