Typer av Morris Mini Cooper Dashbord

Navnet, Morris Mini Cooper, gir ikke rettferdighet til det faktum at denne bilen var hjernen barn av to produsenter, Austin og Nuffield Motors. Morris, faktisk, var en modell linje fra Nuffield Motors. I 1961, lagt kjøretøyet designer John Cooper en racing motor til begrepet bil, skaper det som er kjent nå som Mini. BMW eier i dag Mini. Ettermarkedet instrumentbord gjenspeiler den sporty stilen til luksusmerket. Racing

Racing instrumentbord er på forbrukermarkedet for Mini. Noen av disse instrumentbord er laget av karbonfiber. Wet-lay karbonfiber brukes for bestillinger med blanke utførelser. Pre-impregnert karbon fiber brukes for kjedelig utførelser. GRP racing utgaven tilbyr økt funksjonalitet ved å redusere gjenskinn og muting lyd i bilen hytta.
Vinyl
p Det er flere typer vinyl instrumentbord tilgjengelig som en ettermarkedet tillegg for Mini. Vinyl gir utseende av lær med holdbarhet og lite vedlikehold av en syntetisk. De er gjenkjennelig med utførelser i stein, blå, sølv og rødt. Steinen trim er utstyrt med to klokker, mens hver av de andre trims har tre.

RHD Modell Editions

Mini RHD modell ettermarkedet instrumentbord er gjort å legge luksus til bilen din. Mini RHD modell instrumentbord er tilgjengelig i ekte valnøttrot og kull svart med krom ringer. I tillegg kan enten tre eller sort finish kjøpes med en skinnende, legering trim. Beundrere av enten ferdig kan velge en, to eller tre klokker.
LHD Modell Editions

Eiere av Mini LHD-modellen har mange av de samme luksuriøse alternativene som RHD modell eiere. En klokke instrumentbord er ikke tilgjengelig, men. En LHD alternativet ikke er tilgjengelig for RHD modellen er en ren aluminium finish.
Centre Speedo Mini

Tilpasning dashboard for Mini Centre Speedo modellen er tilgjengelig i valnøttrot og kull svart. Alle disse instrumentbord er montert for tre klokker. The Rover klokke sentrum dashbordet har tre klokke områder av lik størrelse, mens Elf /Hornet typen har en stor klokke i midten omgitt av to mindre klokke mellomrom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97443.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer