Hvordan erstatte nøkkelen for en 2007 Dodge Nitro

En 2007 Dodge Nitro tastene er programmert, så å erstatte dem kan være vanskelig avhengig av hvor mange reservedeler du har liggende rundt. Hvis du har to ekstra nøkler, rett og slett ha en låsesmed kutte en ny og omprogrammere det selv. Hvis du mistet alle nøklene dine, eller du bare har ett ekstra, må du besøke den lokale forhandleren og ha det skape nye nøkler. Grunnen en ekstra nøkkel vil ikke fungere er fordi du trenger to opprinnelige, programmerte tastene til å omprogrammere en tredje nøkkel. Forhandleren vil oppheve den gamle nøkkelen programmering, slik at hvis den faller i gale hender, hvem har det ikke vil være i stand til å låse opp eller starte Nitro. Du trenger
to jobber ekstra nøkler
Duplicate nøkkelen
Vis flere instruksjoner
en

Ta en av dine ekstra nøkler til en Dodge-godkjent låsesmed og har ham kopiere bladet.
2

Sett inn den opprinnelige fritiden i din Nitro tenningen og vri den til "On" posisjon. Vent hvor som helst tre til 15 sekunder før du slår den ekstra nøkkel tilbake og fjerne det.
3

Sett den andre opprinnelige andre i tenningen og vri den til "On". Ti sekunder vil passere, vil du høre et klokkespill og "Vehicle Theft Alarm Indicator Light" vil blinke. Når du ser dette, må startnøkkelen til "Av" og fjerne den andre reservedeler. Den "Vehicle Theft Alarm Indicator Light" vil fortsette å blinke. Som er normalt.
4

Sett nylig gjort duplisere og slå den til "On". Som i forrige trinn, vil 10 sekunder passerer og en dørklokke høres. Den "Vehicle Theft Alarm Indicator Light" slutter å blinke. Det vil returnere i tre sekunder og deretter slå seg av. Dette indikerer at du har blitt programmert Nitro nye ekstra nøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97325.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer