Slik installerer en Autometer Volt Gauge

Installere en Autometer volt måleren i bilen er en enkel prosedyre. Bestemme på forhånd, der du vil måleren montert og hva kretsen du vil koble den til vil gjøre prosedyren mye enklere. Denne fremgangsmåten gjelder for de fleste ettermarkedet måle sett, og vil hjelpe deg å installere enheten i løpet av minutter. Du trenger
Merking penElectric drillCoarse gjengestigningen screwsCable tiesElectrical tape
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et sikkert, plant sted. Slå av strømmen.
2

Velg den beste plassering for din Autometer volt måleren. Et godt sted er under dashbordet, som gjør det lettere å ledningene vekk fra vanlig skue.
3

Marker festehull for volt måleren ved hjelp av monteringsbrakett for måleren din som en mal. Sett braketten på plass og merk monteringshullene ved hjelp av en tusjpenn.
4

Bor festehull ved hjelp av en elektrisk drill. Hvis du monterer måleren under dashbordet, bruk en drill litt mindre enn festeskruene du skal bruke for å hjelpe måleren braketten holder bedre til styret.
5

Installer måleren monteringsbrakett hjelp . grove gjengestigningen skruer for bedre hold
6

Legg ut den svarte jordledningen mellom måleren og en god jord under dashbordet - en overflate av metall fra dashbordet eller en eksisterende brakett. Trekke kabelen etter en egnet sele under dashbordet hvis mulig. Bestemme den omtrentlige lengden på kabelen du trenger, og gi deg selv et par ekstra inches til å spille med
7

Skjær bakken wire og krok ene enden til bakken kontakten på volt måleren;. Deretter rute ledningen mot bakken bestemte deg på i trinn 6. Træ ledningen i henhold strips allerede på plass under dashbordet, eller bruke dine egne strips til å feste jordledningen til en eksisterende sele. Koble den andre enden av ledningen til jord.
8

Legg ut den røde ledningen mellom volt måleren og strømkilden. Du kan velge en passende tilbehør ledning under dashbordet så lenge det er varmt - har spenning - bare når tenningen er slått til "On" posisjon. De røde strømledningene for radio og viftemotor er gode valg. Før volt gauge som du gjorde med jordledningen i trinn 6, og bestemmer lengden du trenger.
9

Skjær den røde kabelen til riktig lengde, og krok ene enden til den makt kontakten på volt måleren. Trekke kabelen følge prosedyren i trinn 7, og krok den andre enden av ledningen til strømkilden. Pakk tilkobling til strømkilden med elektrisk tape.
10

Slå på tenningen og sjekk volt måleren drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97038.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer