Hvordan Cut Metal Tubing

Metal slangen kommer i alle slags former og størrelser, og avhengig av hva du jobber med, det er forskjellige måter å kutte slangen. Tykk-gauge slangen kan gjøres med en bajonettsag, tynnere vegger med en jeksel, og den tykkeste ting er best i horisontal båndsag eller chop så. Hver metode har sine fordeler og ulemper. Avhengig av resultatet du er ute etter, vil ett av disse alternativene godt for deg. Du trenger
Workbench
Benk skrustikke
Permanent markør
Bajonettsag med metall knivene
Chop så med metall cut-off hjul
Horisontal båndsag med metall blad
4 1/2-inch jeksel med metall cut-off hjul
Vis flere instruksjoner
en

Mark slangen der du vil ha det kuttet ved hjelp av permanent markør. Hvis mulig, sett slangen på en benk skrustikke montert på en arbeidsbenk, slik at det er trygt. Hold bajonettsag mot slangene slik at det er enten på hjørnet av kvadratiske eller rektangulære rør eller bare på toppen av runde rør.
2

Trykk inn avtrekkeren og påfør jevnt trykk til bajonettsag mens kutte . Hold bladet så rett som mulig mens du arbeider gjennom stykket. Dette vil gi deg et rent kutt uten grader på metall og vil ikke skape noen gnister.
3

Hold jeksel med cut-off hjul i begge hender. Slå vinkelsliperen og plasser den mot metall. Skjær rundt omkretsen av produksjonsrøret, stopper for å justere røret for bedre kutte vinkler om nødvendig. Dette vil gi deg et kutt som må slipes ned på grunn av skjæring slagg, og vil også føre til gnister å fly.
4

Sett slangen i den horisontale båndsag og klemme det ned på plass . Rett bandet sagblad med den linjen du vil klippe ut. Slå på båndsag og justere hastigheten på sagen, med justering knotten på siden av sagen. Dette vil gi deg en perfekt kutt, og er mer passive enn en bajonettsag, fordi du kan gå bort fra verktøyet og la det virke mens du gjør noe annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97257.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer