Instruksjoner for hvordan du installerer Bil forsterkere og høyttalere

Bilstereo, forsterkere og masse høyttalere er ettermarkedet alternativer som har vokst mye de siste årene. Disse kan være en betydelig kostnad for noen ikke er fornøyd med bilen sin nåværende lydsystem. Listen over alternativer tilgjengelig i dag er fantastisk. Mange artister har bidratt til denne sektoren vokse ved å fremme store lydanlegg på radio og i sine musikkvideoer. Bilstereo er i dag en milliardindustri. Du trenger
skrutrekker
Drill
Wire cutters
Wire strippere, Elektrisk tape
Kabelgjennomføringer
Vis flere instruksjoner
1

Identifisere forsterkerens strømkabel størrelse. Velg riktig maljen størrelse for at kabel. Stussen instruksjoner vil identifisere størrelsen hullet trengs for pakningen. Bor et hull gjennom bilens brannmur og installere maljen. Skyv strøm ledning gjennom maljen inn i kupéen. Før kabelen tilbake til amp sted og koble den til forsterkerens strømkontakt. Forsterkerens jordledningen kan kobles til hvilken som helst solid metall del av rammen. Pass på å fjerne maling på koblingspunktet for å sikre en god forbindelse.
2

Fjern de eksisterende skruene som holder stammen høyttalerne på plass og fjerne dem. Installer de nye høyttalerne. Koble de positive og negative høyre bakre høyttaler kabler fra radioen til de positive og negative høyre bakre innganger på forsterkeren. Gjenta denne prosessen for venstre bakre høyttaler ledninger. Disse vil bli koblet til venstre bakre innganger på forsterkeren. Kjør høyttaler ledning fra den positive og negative høyre utgang bak på forsterkeren til høyre bakre høyttaler. Koble den positive ledningen fra forsterkeren til den positive terminalen på høyttaleren. Koble den negative kabelen fra forsterkeren til den negative terminalen på høyttaleren. Gjenta denne prosessen for venstre bakre høyttalerne.
3

Ta av døren dekning dersom døren høyttalerne er også blir erstattet. Dette kan kreve et spesielt verktøy for dukker døren bakdekselet. Fjern skruene som holder de eksisterende høyttalerne på plass og erstatter de eksisterende høyttalerne. Koble disse høyttalerne til forsterkeren er det samme som å koble stammen høyttalere. Den eneste forskjellen er at tilkoblingen er gjort til venstre foran terminaler og rett foran terminaler.
4

Kjør en ekstern ledning fra forsterkeren ekstern terminal til en 12-volts bryter med enkel tilgang mens du kjører . Koble at ledningen til den ene siden av bryteren. Den andre siden av bryteren må være koblet til en strømkilde. Dersom ledningen er koblet direkte til batteriet, vil forsterkeren drives enhver tid som bryteren er på, uavhengig av hvorvidt motoren er i gang. Dette kan kjøre batteriet ned. Denne ledningen skal kobles til en kilde i bilen som bare vil kjøre hvis motoren er i gang eller tilbehøret er slått på. Dette kan være radioens strømkabelen eller vindusviskeren strømkabelen. Dette er lettest å finne på sikringsboksen. Ikke helt kuttet strømkabelen. Kle av nok isolasjon for å få en god forbindelse. Koble den eksterne ledningen til strømkabelen og pakk den med elektrisk tape.
5

Koble amp viktigste strømkabelen til den positive terminalen på bilbatteriet. Starte bilen og teste systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97256.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer