Hvordan koble opp en CB til en 12 Volt Fuse

CB enheter vanligvis kommer med en plug ment å gå inn i sigarettenneren i bilen din. Men hvis du vil at CB å bli hardt kablet i, er alt du trenger å gjøre tie det i en eksisterende sikring og malt det. Fordi anlegget ikke er komplisert, er det mulig å gjøre det i oppkjørselen din i løpet av noen få minutter. Bare husk å gå sakte og gjøre ting sikkert, trene ekstrem forsiktighet når du arbeider med elektrisitet. Du trenger
12-volt krets tester
Crimper
Loop-kontakt
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk for strøm ved hjelp av en 12-volts krets tester. Hvis du vil at CB å jobbe med tenningen, så test for en varm sikring med nøkkelen ut av det. Hvis du vil at den skal bare fungere når bilen står på, og deretter teste ut sikringen med tenningen både på og av for å sikre at det kun får strøm når nøkkelen vris om. Ground slutten av enheten og ta den skarpe enden til hver sikring før en lyser, noe som indikerer en varm sikring.
2

Skjær lettere feste seg og fødte endene av både røde (strøm ) og sort (jord) ledningen som kommer fra baksiden av CB enhet. Du trenger bare å fjerne ca ¼ til ½ tomme av vindsperre på ledningen for å være effektive. Hvis du har en wire crimper, kan du bruke stripper funksjon å blotte ledningene. Hvis ikke, kan du bruke en barberhøvel eller lommekniv, men vær veldig forsiktig så du ikke skjærer deg.
3

Ground den sorte ledningen først. Finn en skrue under dashbordet som er koblet til metall, og ta den ut. Hvis du har en kablingskontakt sett, bruker en løkke enden og klem den på blottet spissen av den sorte ledningen. Hvis ikke, vikle kabelen rundt gjengene på skruen. I begge tilfeller erstatte skruen med jordledningen godt festet.
4

Knyt den røde ledningen inn i den varme sikring. Dette kan gjøres på to måter. Hvis du har tilgang til ledningene som kommer fra sikringen på baksiden av panelet, er det best å spleise din røde ledningen inn i den. Hvis ikke, kan du ta ut sikringen, plasserer blottet enden av ledningen over sikringen åpningen, og deretter erstatte sikringen, noe som vil presse ledningen på plass. Vær ekstremt forsiktig når du gjør dette og sørge for at ingen av de blottet del av den røde kabelen kan kontakte noe, men sikringen. Hvis det kan berøre metall, for eksempel, kan systemet kortslutte eller føre til brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97192.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer