Slik fjerner en sigarettenneruttaket Fra en 1995 Toyota Tacoma Pickup

The sigarettenneruttaket på en 1995 Toyota Tacoma pickup har to funksjoner. Det krefter og gir en varmekilde for å tenne en sigarett, og med riktig adapter, også blir en strømkilde for kjøretøy tilbehør. Men ikke alle ønsker en sigarettenneren i bilen sin, som det gjør Harken til en tid da røyking var ansett som mer sosialt akseptabelt enn det er i visse kretser i dag. Fjerne kontakten for sigarettenneren vil ta omtrent en halvtime å gjøre. Du trenger
1/4-tommers skralle og socket sett
Phillips-skrutrekker
Fastnøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Fjern den nedre panelet på venstre side av dashbordet, under rattstammen, ved hjelp av Phillips-skrutrekker for å ta ut de fire skruene rundt panelet. Bruk en 1/4-tommers skralle og socket å ta ut én bolt i nedre venstre hjørne av panelet. Trekk panelet ut av dashbordet og la den henge.
2

Fjern skruen i nedre venstre hjørne av hanskerommet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Unbolt den eneste bolt på nedre høyre side av dashbordet med 1/4-tommers skralle og socket. Åpne hanskerommet og ta ut de tre skruene på toppen av åpningen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk hanskerommet ut av dashbordet.
3

Trekk av klimakontroll knotter. Knepp av klimakontroll plast panel bruke hendene. Skru ut de to skruene på undersiden av klima kontrollpanel ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk ringen rundt stereo ut av dashbordet for hånd.
4

Skru av nedre sentrum dashbordet panel fra dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk panelet ned mot gulvet og trekk sigarettenneren støpslet ut av stikkontakten. Skru ut kontakten fra dashbordet panelet ved hjelp av en fastnøkkel. Skyv kontakten ut av panelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97253.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer