Hvordan å programmere en Homelink Garage døråpner for en Ford F-150

Programmere Homelink systemet er likt programmere en universell fjernkontroll. Prosessen er bare et spørsmål om matchende koder fra en enhet til en annen. Den Homelink System gir brukeren med hjelp av programmering opptil tre forskjellige enheter til bilen din slik at du ikke trenger å bekymre deg for å fomle for fjernkontroller. Du trenger
Garasjeport fjernkontroll
Vis flere instruksjoner
en

Første gangs programmering vil kreve at du holder de to ytterste knappene på HomeLink pad. Hold knappen inne til LED-lampen begynner å blinke.
2

Hold enden av din håndholdte senderen 1-3 inches fra Homelink enheten. Hold lampen i sikte.
3

Bruk begge hender, vil du holde knappen på den håndholdte senderen og trent knappen på HomeLink enheten. Lyset bør holde stødig hvis det var programmert riktig.
4

Homelink kan ikke ta åpneren hvis enheten er en "rullerende kode" garasje opener. Dette trinnet krever en partner til å hjelpe deg med å programmere Homelink til beskyttet enhet. Du kan referere til garasjeportåpneren instruksjoner for å være sikker.
5

ligger på baksiden av garasjen døråpner av motoren hovedenheten er en trening knapp. Farge og plassering kan variere i henhold til produsenten av garasjeportåpnere. Trykk på trening knappen på åpneren. Du vil ha en 30-sekunders intervall for å trykke trent knappen på HomeLink system. Trykk på knappen en gang til for å avslutte prosessen. Noen systemer kan kreve at du trykker på knappen en tredje gang. Garasjeportåpneren er nå programmert til Homelink system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97046.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer