Om Steering Wheel Covers

Ratt dekker er brukt av millioner av bil eiere, og med god grunn. Ikke bare hjelper de beskytter selve hjulet, men de kan også gjøre det mer komfortabelt i hendene på sjåføren. De kommer i en rekke materialer og stiler, samt størrelser. De fleste er billig å kjøpe og relativt enkle å installere, så selv den minste mekanisk tilbøyelig kan ha en på deres rattet i løpet av minutter. Funksjon

rattet har mange funksjoner: å beskytte rattet fra været, smuss og skitt, men også å beskytte hendene av sjåføren og gjøre å ta tak i hjulet mer behagelig. Noen ganger kan en cover installeres ganske enkelt å få ting til å se bedre ut, hvis aksjen rattet er sterkt falmet eller sprukket, eller rett og slett ikke er en akseptabel stil til sjåføren.
Typer

p Det er mange stiler tilgjengelig for å gjøre sjåføren fornøyd. Noen er uklar, og er ikke bare ekstremt behagelig å holde, men også beskytte hendene fra varme eller kalde ratt. Andre er laget av lær eller vinyl og er enkle å rengjøre. Noen er en elastisk stoff med gummigrep og har en racy utseende, mens atter andre kommer med design eller tegn på dem som en samtale stykke.
Hensyn

Før du kjøper et ratt, vurdere hvorfor du vil ha dekning i første omgang. Hvis klimaet er relativt kjølig, men hjulet er i dårlig form, en billig skinn eller vinyl modell som bare forbedrer utseendet på interiøret i bilen og gir komfort kan være akseptabelt. Men hvis du finner ut at klimaanlegget må være på i 10 minutter før hjulet kan også bli berørt, bør du vurdere en dyrere, tykkere modell rattet som vil tillate deg å komme inn og drive. Også, hvis du regelmessig arbeid på biler eller gjøre andre ting som forårsaker smuss og skitt å komme på hendene, kan en rattet hindre permanente flekker vises på selve hjulet.
Funksjoner

Alle rattet dekker har en ring som brytes rundt hjulet for å sørge for et trygt og komfortabelt grep. Men noen modeller faktisk strekke seg sammen og rundt hjulet, mens andre må være sammenflettet og til slutt bundet på. Noen presentere en kjekk utseende som vil aksent interiøret også. Noen er ekstremt dekorative, for eksempel uklare eller tegneserie modeller, og kan virkelig skiller seg ut.
Warning

Hvis rattet hindrer et fast grep om rattet , eller viser seg å være tungvint på noen måte, bytte den for en annen modell. Sørg også for at du kjøper riktig størrelse cover, fordi en som er for stor kan gli rundt, forårsaker en farlig situasjon, og en som er for liten vil være frustrerende om ikke umulig å installere. Hvis det er den typen som er interlaced og deretter bundet, veve og bind den nøye og tett - du ikke ønsker det sklir rundt på hjulet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97023.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer