Slik installerer Tekonsha Trailer Brake i Duramax

Tekonsha Industries elektroniske bremsestyringer tolke bremsing treghet i et slep kjøretøy for å generere et regulert elektrisk signal, fordi signalet gradvis distribuerer en tauet tilhengerens elektriske bremser. Duramax er et produkt varenavn for dieselmotorer laget av General Motors med Isuzu, installert i lys-plikt og middels plikt lastebiler og varebiler under GMC og Chevrolet baldakiner. Duramax motorer er tilgjengelige i V6-og V8-konfigurasjoner, og har vært i produksjon siden 2001. Tekonsha trailer bremsestyringer kommer med monteringssett, slik installasjon i en Duramax lastebil er en relativt grei prosjekt. Du trenger
Tekonsha trailer brake kit
Elektrisk verktøykasse
Vis flere instruksjoner
en

Finn "C"-formet brakett fra Tekonsha kit i Duramax cab hvor det vil være i førerens rekkevidde, ikke mer enn 30 grader fra vannrett og i tråd med lastebilens fremover /tilbake aksen. Fiks det på plass med de medfølgende festene.
2

Installer forbindelse sele til en mottaker på baksiden eller undersiden av Tekonsha, deretter klippet enheten inn i holderen og roter de to riflete låsemuttere klokken inntil for hånd.
3

Før sele ledninger til sine tiltenkte steder. Den hvite ledningen skal kobles til en jordet skrue i Duramax lastebilens karosseri. Den blå ledningen skal kobles til terminal to av de sju-pin stikk på baksiden av Duramax. Den sorte ledningen skal kobles til et 12-volt varme forsyning. Den røde ledningen skal kobles til slått terminalen på stopp lys mikrobryteren.
4

Fest hver enkelt ledning bort fra kontroll-pedaler med strips, slik at de ikke kan hindre sjåføren tilgang.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97504.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer