Hvordan komme i gang med SYNC på en Ford Fusion

Microsoft SYNC, en i bilen tilkoblingsmuligheter system funnet i en Ford Fusion, synkroniserer bokstavelig talt med din Bluetooth-aktiverte telefoner og MP3-spiller. Mens alle de forskjellige funksjoner tilgjengelig for deg kan virke skremmende, lære noen grunnleggende kommandoer, og du kan dra nytte av all SYNC har å tilby. De mest populære funksjonene, og de du vil sannsynligvis bruke mest, er å ringe og motta telefonsamtaler, tekstmeldinger og spille musikk fra MP3-spilleren. Følgende kommandoer vil bidra til å få deg i gang. Du trenger en mobiltelefon
MP3 spiller
USB-kabel
Vis flere instruksjoner
ringe og motta telefonsamtaler
en

Snu bilen tenning og radio på, og plassere bilen i "Park". Legg telefonen i Bluetooth oppdagelsesmodus.
2

Trykk på "Phone"-knappen for å få tilgang til "Phone Menu." Radioen displayet viser "No Phone." Trykk "OK", slik at "Add Devices" vises på displayet.
3

Trykk "OK" for å gå inn i "Add Devices"-menyen. Trykk "OK" igjen når "Finn Sync" vises. Radioen display vil vise et sekssifret PIN-kode, som du vil gå inn i telefonen når du blir bedt. Skjermpanelet viser "Tilkoblet" når du er ferdig.
4

Trykk på "Stemme" knappen på rattet. Du vil høre en tone og "Listening" vises på skjermpanelet. Si "Phone" å gå hands-free telefon modus.
5

Si "Ring" etterfulgt av navnet på kartoteket eller telefonnummeret du vil ringe. Radioen vil vise valgt informasjon.
6

Si "Dial" for å ringe. Trykk og hold "Phone"-knappen for å avslutte samtalen.
7

Trykk på "Phone"-knappen for å svare på en innkommende samtale, eller trykk og hold "Phone"-knappen for å avvise anropet.
Side 8

Trykk "Meny" til enhver tid å gå inn i samtalen menyen. Trykk på "Søk"-knappene for å bla gjennom menyen av ulike kjøpsopsjoner å sette en samtale på vent, bli to telefonsamtaler eller tilgang til telefonboken.
Lese og sende tekstmeldinger

9

Trykk på "Phone"-knappen, og blar, slik at "Text Message" vises på displayet. Trykk "OK" og "Innboks XX" vises.
10

Trykk "OK" igjen eller si "Les melding" og Sync vil lese meldingen høyt. Trykk på "Søk" knappen for å velge "Svar på melding" og trykk "OK".
11

Bla gjennom listen over forhåndsdefinerte meldinger og trykke "OK" for å velge ditt svar. Trykk "OK" igjen for å bekrefte når displayet viser "Send melding?"
12

Trykk på "Søk" for å bla gjennom tekstmelding menyen og få tilgang til ulike tekstmeldingsfunksjonene.

Spille av musikk via MP3-spiller
13

Slå MP3-spilleren på og plugge den inn i USB-porten i bilen.
14

Trykk på "Voice"-knappen for å begynne å indeksere dine mediefiler. Si "USB" for å få tilgang til MP3-spilleren ved hjelp av talekommandoer når du hører tonen.
15

Si "Play All" for å begynne å spille alle sangene på MP3-spilleren. Si "Play Artist " eller "Play Track " for å spille en bestemt artist eller spor.
16

Si "Hva Playing" for å vise sangen artist og tittel som spilles . Si "Spill neste spor" for å hoppe til neste sang, eller si "Shuffle" å stokke rekkefølgen på sangene spilles.
17

Trykk på "Søk"-knappene for å bla gjennom media menyen og tilgang til ulike medier funksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97237.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer