Om Car Dashboard Covers

Med de nyeste trender og livsstil mønstre, en stor sum penger blir investert og brukt i bilen dashbordet dekke markedet. Etterspørselen etter denne bilen tilbehøret er drevet så mye for praktiske, beskyttende hensyn, som av mange sjåfører ønske om å tilpasse og tilpasset design sine bilinteriør. Beskyttelse

Også kalt en bil dash cover, serverer dashbordet i en bil dekke typisk praktisk hensikt å unndra dashbordet fra de skadelige effektene av solens UV-stråler. Det beskytter også den fra potensielt skadelig varme, noe som kan føre til fordreining eller sprekker. Ikke overraskende, bil oversikten dekker er en spesielt populær bil tilbehøret i Sunbelt statene i Amerika, der instrumentbord er mer utsatt for herjinger av solens stråler.
Estetisk

En bil dashbordet dekke fungerer også en estetisk, dekorativt formål. Det myker dashbordet konturer, mens du legger en dash av luksuriøse stil til bilens interiør. Bil dash deksler kan brukes til å tilpasse bilen ved å innlemme i sin design en firmalogo, en favoritt lagets maskot, et monogram av førerens initialer eller annet symbol på eierens valg. Den dekker også tjene til å dekke en falmet eller skadet dashbordet.
Egenskaper

dag dashbordet dekker kommer i et stort utvalg av former og farger for å imøtekomme ulike bilklasser og modeller, samt bileieren preferanser. De er også produseres fra en lang rekke materialer, inkludert velur, poly-teppe, og formet teppe. To populære riktignok dyrere materialene som brukes er skinn og tre, ikke bare for sine tiltalende estetiske kvaliteter, men også for deres langvarige evner. Materialene som brukes til å produsere dash dekker er fargeekte og ikke-krympende.
Typer

Drivers har valget mellom å kjøpe enten spesialtilpassede eller universal bil dashbordet dekker . Tilpasset design er skreddersydd til snuggly passe konturene av et bilens dashbord, og gir en perfekt passform og mykgjørende bilens interiør. De er også mer beskyttende - og dyre - enn den universelle bilens dashbord dekker
Safety

Strenge sikkerhetsregler som ble satt på plass etter 1940-tallet laget polstring. et absolutt krav for dashbordet dekker, slik som å gi demping for fører og forsetepassasjer i tilfelle en ulykke. Denne polstring ble vanligvis laget av polyuretanskum, og at overflaten var ofte laget av polyvinyl-klorid i mellomstore og små biler, og lær i tilfelle av billige modeller. Etter 1990-tallet, industristandarder krever en airbag som en vanlig funksjon i dashboard, og disse er også obligatorisk i enkelte land.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97028.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer