Elektronisk Innretning for Cars

Amerikanerne elsker sine biler og kan tilbringe mye tid i dem, enten pendling eller på lange turer. Biler Siden den første skygge treet mekaniker begynte fiksing og triksing med sin Model T, har bileiere blitt tilpasser sine turer. I de siste tiårene har elektroniske enheter spilt en stor rolle i tilpasning, både av private eiere og profesjonelle butikker. Tilgjengelige elektroniske enheter kan gi moro, sikkerhet og komfort for sjåførene. Audio Entertainment

Noen av de vanligste gadgets i en bil innebære lyd underholdning. CD-spillere er standard utstyr for siste modell-år, men kan legges til eldre biler, enten i dashbordet eller under. Satellite radio-mottakere er populære elementer som kan gi mange kanaler for underholdning med en abonnementstjeneste. MP3-spillere er en av de nyeste enhetene for en bil. De kan bygges inn radiomottakeren via dashbordet eller konsollen. Portable versjoner kan brukes i en bil, enten ved en kabel til stereoanlegg eller en bærbar radiosender festet til MP3-spilleren.
Video Entertainment

DVD-spillere er praktiske enheter for passasjerer å bruke. DVD spillere og skjermer er tilgjengelige i mange forskjellige konfigurasjoner. Bærbare spillere er tilgjengelige at passasjerene holder i fanget for visning. Det finnes også enheter som festes til baksiden av forsetet nakkestøttene. Satellitt-tv-mottakere er en av de nyeste gadgets på markedet i dag. Satellitt-TV krever en stor antenne som er montert på utsiden av kjøretøyet. Fordelen med satellitt-TV er det store antallet tilgjengelige kanaler å se.

Radar detektorer

Radar detektorer gi føreren med avansert varsling av kommende turtallsovervåkning . Top of the line detektorer vil identifisere flere typer radar sammen med laser hastighet gjenkjenning enheter. Noen av de nyeste funksjonene inkluderer GPS-basert varsling av radar steder fra en database. Retningsbestemte signaler gir føreren med et generelt bilde av hvor signalet kommer fra og hvor mange signaler blir oppdaget.
Diverse tilbehør

Elektronisk dekktrykk målere er praktisk og bidra til å sikre sikkerheten til bilen og dens passasjerer. Portable luftkompressorer som opererer fra 12-volts ekstra strømuttak i bilen er praktisk for oppblåsing flate dekk. Kraftomformere kan endre 12-volt likestrøm på bilen til 110-volt vekselstrøm til makten husholdningsartikler, for eksempel bærbare datamaskiner, lys eller små apparater. Alle disse gadgets kan være nyttig i de rette omstendighetene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97204.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer