Slik fjerner du Nakkestøtte på en GM

Etter tiår med bygge biler , har GMs produktlinje utviklet seg. Så har sikkerhetsutstyr inneholdt innsiden. En del av utstyret som de fleste tar for gitt er nakkestøtten , som ble utviklet for å redusere nakkeslengskader , samt beskytte hodet fra objekter som beveger seg fra baksiden av bilen foran i en kollisjon . Installere et setetrekk eller en bakovervendt monitor krever fjerning av nakkestøttene på GM bil, lastebil eller SUV. Du trenger
Liten hex ​​nøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

Plasser deg i setet , slik at du er vendt mot nakkestøtten . Løft opp nakkestøtten bruke hendene og se på bunnen av nakkestøtten , hvor skinnene skyves inn med toppen av setet. To plast caps er plassert der . GM har to nakkestøtten utgivelse systemer tilgjengelig. Man har en trykknapp på siden av plasten cap, og man har et lite hull i midten av plast cap.
2

Push på knappen på siden av plastdekselet for å frigjøre nakkestøtte . Hvis du har nakkestøtten med et lite hull , plasserer en liten hex ​​nøkkelen i hullet og trykk den inn med hendene. Dette oppnår samme mål som den knappen , men du bruker hex nøkkelen i stedet.
3

Løft av nakkestøtten . Legg det til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97137.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer