Slik fjerner en Dørtablå på en 2000 Chevy Silverado

Bak døren panel av en 2000 Chevrolet Silverado sitte en overflod av viktige deler . Låsen , vindu regulator og dør høyttalere all sit bak det stykke plast, om noen av dem noen gang trenger å byttes ut eller repareres , har dørpanelet å gå av . Det er ikke mange verktøy for å gjøre denne jobben skikkelig , og å gjøre en dør panel bør ta ca 15 minutter totalt . Du trenger
Vindu sveiv klipp flytting verktøyet
Flathead skrutrekker Vis
1/4-tommers skralle og socket sett
Flere Instruksjoner
en

Åpen døren så bredt som mulig . Fjern vinduet lock bryter med flat skrutrekker og trim panel rundt indre dørhåndtaket. Skru ut bolten under vinduet lås bryteren, under armlenet og i bunnen av døren med 1/4-tommers skralle og socket .
2

Place vinduet sveiv flytting verktøyet mellom vinduet sveiv og dørhåndtaket . Fikle med verktøyet for å presse klippet ut av sveiv, trekk deretter sveiv ut av døren. Hvis du har elektriske vinduer, trekke opp på bryteren panel med hendene , og deretter koble fra ledninger.
3

Trekk av det indre panelet på motsatt side av døren som sidespeilet , ved hjelp av hendene. Plukk opp døren panel i armen hvile, løfte den vertikalt. Trekk panelet mot innsiden av bilen og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97200.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer