Vindu Tint Lover

Drivere velger å farge vinduene på bilene sine for en rekke grunner fra privatliv til solbeskyttelse å blende reduksjon eller bare for å være mer merkbar. Lover som regulerer antall vinduer som kan være farget og hvor mørke de kan eksistere på bøkene i nesten hver eneste stat i unionen. Hvis du har et behov eller et ønske om å farge dine bilvinduene, sørg for at du er kjent med lovene i staten. State Law

Lover angående fargetonen i auto vinduer varierer betydelig fra stat til stat. I New Jersey, for eksempel kan ikke fargetone i det hele tatt brukes på frontruten eller fremre sidevinduene, men de bakre og bakre side-vinduene kan ha hvilken som helst farge i det hele tatt. Rett over elven i New York, kan de beste seks inches av frontruten være farget, men sidevinduene må tillate minst 70 prosent av lys i. Staten lov om vinduet missfarging kan bli funnet i delstaten trafikk brudd kode og på de fleste statlige nettsider.
Hva er missfarging?

Tinting er i utgangspunktet mørkt glass som holder en viss prosentandel av direkte lys ut av bilen. Noen produsenter gjør faktisk tonet glass for å beskytte mot skadelige UV-stråler - solbriller for bilen din. Denne fabrikken installert glass er vanligvis i samsvar med statlige og føderale lover. Staten lover er oftest brutt da etter markedet missfarging brukes til å mørkne vinduene etter kjøpet.

Grunner for brekking

Tinting brukes ofte på bilvinduene i et forsøk på å unngå overoppheting av innsiden av bilen, eller for å beskytte fører og passasjerer mot solbrenthet eller UV-skader. Mer estetiske grunner har å gjøre med å beskytte din møbeltrekk fra skade eller personvern. Sikkerhet kan også være et problem med noen mennesker installere fargetone å holde blende ned eller holde glasset sammen i tilfelle av et ødelagt vindu.
Speilglass

Speilvendt eller enveis glass, som brukes i mange solbriller, er forbudt fra å bli brukt som brekking i nesten alle statlige lover. Mens noen drivere kan finne ideen om speilglass underholdende, ville de være bedre tjent å unngå det, og en unødvendig billett.
Unntak

De fleste stater har unntak eller fritak for brekking i bilen for særlige grunner. Medisinske tilstander som lupus, sollys allergi, foto følsomhet eller melanom kan være legitime grunner til å ha missfarging installert i bilen i staten. Du bør imidlertid være klar over de spesielle lover og bære all nødvendig dokumentasjon hvis du er sitert av politiet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97078.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer