Slik fjerner du et automatisk Shifter knott

Fjerne en automatisk shifter knotten er en relativt enkel oppgave som kan være ferdig i ca 5 minutter på de fleste biler. Bilprodusenter som oftest bruke en av to typer Shifter knotter. En type Shifter knotten er festet til akselen ved hjelp av trykk og en kompresjonskoblingen. Den andre typen shifter knott i utgangspunktet bare skruer i sjakten. Du trenger
unbrakonøkkel
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

identifisere hvilken type Shifter knott at kjøretøyet har. Sjekk rundt knappen for å se om det er en skrue eller en Allen skruen som fester shifter knotten til akselen. Enten man vil må fjernes før du kan ta av Shifter knott.
2

Bruk en skrutrekker eller en umbraconøkkel for å løsne bolten eller skruen som holder shifter knotten til akselen. Dersom knasten holdes på plass ved sammenpressing brukes en flat skrutrekker for å separere basen av knotten fra klemringskoplingen. Vær forsiktig med å bruke for mye press eller du kan bryte koblingen. Enkelte biler har også en låsering på akselen for å hindre at knotten fra å bevege seg mens den er i bruk. Sjekk bunnen av Shifter knott for denne låseringen. Hvis ringen er til stede, kan du bruke en flat skrutrekker for å fjerne det fra akselen.
3

Trekk Shifter knott av akselen. Når bolten eller skruen er fjernet fra bunnen av Shifter, bør knotten være løs, og du bør være i stand til å enten skru av bryteren seg fra skaftet, eller trekke den rett av akselen. Dra forsiktig i knotten for å se om det kommer av skaftet lett. Hvis den ikke gjør det, forsiktig vri mot klokken for å skru den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97230.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer