Hvordan koble elektriske bremsene på en Trailer

De elektriske bremsene på tilhenger arbeid ved å tolke en avgangsstudent signal fra en brems kontrolleren ligger i stry kjøretøy. Signalet distribuerer elektromagneter som utvider brems sko slik at de kontakter en bremsetrommelen. Et økende signal fra bremsestyringssystemet øker kontaktflaten, slik at bremsekraften forårsakes av friksjon økes og tilhengeren bremser ned raskere. Tilkobling av bremsene på tilhengeren til selen fra elektronisk brems kontrolleren er en oppgave du kan fullføre i din innkjørsel eller garasje. Du trenger:
12-gauge blå ledningen
10-gauge hvite ledningen
Lodding kit
Shrink-wrap isolerende kit
Strips
Vis flere instruksjoner

en

Blokker hjulene på tilhengeren slik at den ikke kan bevege seg. Vri håndtaket av tungen jack med urviseren inntil chassis av tilhengeren er nivået
2

Finn ledningene som strekker seg fra ryggen av brems hjul;. De vil være fargekodet hvit og blå. Ledningene vanligvis gå ut bremse-mekanismer på toppen, eller klokken 12 posisjon, av de store runde jern nav som er festet til endene av hver aksel. Et par ledninger kan finnes bak hver brems hjulet på tilhengeren.
3

Rengjør all skitt og forurensning fra hvert par ledninger. Splitte ledningene fra hverandre hvis de er en del av et støpt, to-leder kabel. Bruk wire strippere å trimme bort en 1/2-inch av fargekodet isolasjon fra hver ledning.
4

Bruk wire strippere å trimme bort 1/2-inch av isolasjon fra den blå ledningen på tunge stikk, deretter bruke en lodding kit for å koble den til en lengde av løs, matchende farge, 12-gauge. Isoler delta med krympepakkede kit.
5

Kjør løs blå ledningen under tungen til den ene siden av tilhengeren, deretter langs chassis jernbane til aksel, eller den første aksel, hvis det er mer enn en. Skjær løs ledning til lengde, klippe av 1/2-inch av isolasjon og twist-bli med den til den blå ledningen som går fra bremsen hub. Trim slutten av den gjenværende løs ledning og feste den til join også. Loddetinn og isolere delta.
6

Bridge den løse blå ledningen fra først bli med til neste aksel på samme side, og gjenta prosessen til alle hjulmuttere har fått med seg. Kjør ledningen over ryggen aksel til den andre siden av tilhengeren og gjenta prosessen, fremover, inntil alle de blå ledninger er koblet i serie.
7

Koble den hvite ledningen som strekker seg fra hver brems hub til jord. Dette kan enten gjøres som en direkte tilkobling av hver ledning til et tilstøtende chassis rail, ved hjelp av en skrue drevet inn i metallet, eller den hvite ledninger kan kobles i serie, deretter sluttet til den hvite ledningen på hengerfestet.

8

Bruk strips for å sikre kabeltrekking slik at de ikke kan dra. Dette er spesielt viktig for kjøring av ledningen på akselen fra den ene siden av tilhengeren til den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97495.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer