Saueskinn Car Seat Cover Problemer

Bil sete dekker laget av saueskinn har mange fordeler . De er gode isolatorer , holde deg varm om vinteren og kjølig om sommeren . De er komfortable og gir et ekstra lag med støtte mens du kjører . De ser også bra. Ikke desto mindre , har de visse ulemper . Rengjøring og vedlikehold

Rengjøring saueskinn bil setetrekk er dyrt og tidkrevende. Spot rengjøring er et alternativ, med vann og mild såpe , men bare for lette flekker . Vedlikehold krever hjelp av en myk børste jevne mellomrom for å fjerne smuss .

Vaske dem feil kan ødelegge dem , som det kan fjerne hudens naturlige oljer , tørke ut ryggen av skinn, rive bort strimler eller kan til og med føre shredding . Vaske saueskinn dekker med spesielt laget sjampo og deretter lufttørking dem er tidkrevende. Renseri er det beste alternativet , men er dyrt .
Cost

Custom -laget saueskinn bilsete dekker er dyre , med noen som koster oppover på $ 500 per par. Det er de som koster nærmere $ 150 per par, men disse er standard størrelse , ikke tilpasset montert . På enten pris , saueskinn bilsete dekker er en betydelig investering .

Sidekollisjonsputer

Enkelte produsenter krever at saueskinn bil setetrekk endres for å imøtekomme sidekollisjonsputer som leveres som standard i enkelte biler, som Volkswagen Beetle , Toyota Prius , Honda Civic, Honda Accord og Volvoer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97367.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer