Elektronisk Trailer Brake Instruksjoner

Mest medium-og heavy-duty tilhengere er utstyrt med et integrert bremsesystem aktiveres av fremdriften av slepet kjøretøyet. Overspenningsvern bremsene aktiveres av en hydraulisk enhet på tilhengeren tungen, mens elektriske bremsene aktiveres av en elektronisk tilhengerbremsventil enhet i slep kjøretøy førerhuset. Den elektroniske trailer brems, ofte kalt en brems boks eller brems kontrolleren, utvikler en gradert elektrisk signal som distribuerer bremsene på tilhengeren i forhold til bremser fremdriften av slepet kjøretøyet. Du trenger
Elektronisk brems kontroll kit, Elektrisk verktøykasse
Lodding kit (valgfritt)
Shrink-wrap isolasjon kit (valgfritt)
Vis flere instruksjoner

1

Installer den elektroniske trailer brems i stry bilens førerhus, på et sted der tilgang fra førersetet er uhindret. Produsentens instruksjoner vanligvis krever at enheten være i tråd med bilens fremover /tilbake aksen og være innenfor 35 grader horisontalt. Fest braketten som fulgte med i elektronisk tilhengerbremsventil monteringssett, og deretter installere trailer brems i braketten og ledningsnettet i tilhengeren brems.
2

Route den blå ledningen til elektronisk trailer brems sele til terminal to av runden sju-pin stikk ved siden av slepet pakke i midten bak på slepet kjøretøyet.
3

Route den sorte ledningen til plusspolen på batteriet eller en ledig permanent varmt terminal i slepet bilens sikring bord. Den sorte ledningen skal ha en innebygd sikring monteres et sted langs dens lengde. Ikke installer sikringen ennå.
4

Route den røde kabelen til stedet under dashbordet der bremsepedalen svinger. Finn bremsen mikrobryter i nærheten. Identifiser bremsen mikrobryter ved sin sprang tilkobling til pivot av bremsepedalen og tilstedeværelsen av to ledninger, vanligvis festet med spade kontakter. Bruk en spenning meter for å finne ut hvilke av disse to terminalene er lever hele tiden med bilen kjører, og deretter bli med den røde ledningen fra den elektroniske trailer bremsen til den andre.
5

Route den hvite ledningen til en god, ren kjøretøy bakken. Vanligvis mange bolter og skruer er boret inn i bilens brannmur under dash beleilig nær til plasseringen av en elektronisk brems kontrolleren. Bare bruke en av disse.
6

Installer den elektroniske trailer brems kontrolleren sikring i den innebygde sikringsholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97502.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer