Sunpro Dynamo Gauge TILKOPLINGSVEILEDNING

Installere en Sunpro voltmeter i bilen vil gi deg en rask og enkel måte å vurdere helsen til bilens ladesystem. Voltmeter kobles til dynamoen og vil fortelle deg, på et øyeblikk, hvor mange volt som blir generert til makten utstyr og for å lade batteriet. Uvanlige spenning målinger kan tyde på at det er for mye etterspørsel blir satt på ladesystemet eller at komponenter i ladesystemet er sviktende. Ved hjelp av enkle verktøy kan Sunpro voltmeter monteres i alle innkjørsel eller garasje. Du trenger
Open-ended eller skiftenøkkel
Drill
2 1/16-inch hullsag
18-gauge
Gängpressande skrue
Wire strippere
Ring terminaler
Wire crimpers
Wire tap-skjøter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen, ved hjelp av en åpen eller skiftenøkkel. Finn et egnet sted på dashbordet for å montere Sunpro voltmeter. Sørg for at det er ingenting i det stedet som kan bli skadet ved å bore gjennom dashbordet. Bruk en drill og hull-sag til å skjære en 2 1/16-inch hull i dashbordet.
2

Kjør en lengde på 18-gauge fra monteringsstedet til en godt jordet metalldel av kjøretøyet. Fest kabelen i bakken, ved hjelp av en eksisterende bolt eller en selvgjengende skrue. Kjør en annen lengde på 18-gauge fra monteringsstedet en svitsjet 12-volts ledning som har strøm når tenningen er på "ON", "RUN" eller "TILBEHØR" posisjon. Koble ledningen til 12-volts kilde, ved hjelp av en wire tap-spleise.
3

Strip 1/2-inch av isolasjon danne endene av 18-gauge ledninger, skyver en ring terminal på den nakne enden av hver ledning og krymp terminalene ved hjelp av riktig størrelse tråd crimpers. Trekk 18-gauge ledninger fra bak dashbordet, gjennom montering hullet, til fronten av dashbordet
4

Koble jordledningen til det negative. (-) Terminalen på voltmeter ved å plassere en av de inkluderte flate skiver over tilkoblingsterminal, etterfulgt av ringen terminal, en lås-skive og deretter en mutter. Stram mutteren sikkert med et åpent eller skiftenøkkel. Følg samme fremgangsmåte for å koble 12-volts kilde til den positive (+) terminalen på voltmeter.
5

Koble den hvite ledningen fra baksiden av voltmeter på dashbordet belysning krets, ved hjelp av en ledning tap-spleise. Koble den blå ledningen fra baksiden av turtelleren til et kjøretøy bakken for positive dimmer kontroller eller til en 12-volts kilde for negative dimmer kontroller. Skyv alle ledningene gjennom hullet i dashbordet, skyv voltmeter inn i hullet. Plasser monteringsbraketten over monteringsskruene på baksiden av voltmeter. Træ de riflete mutrene på de vedlagte innlegg og stram.
6

Koble den negative batterikabelen og stram. Starte bilen og sjekke voltmeter for forsvarlig drift og belysning. Kontrollere alle tilkoblinger hvis voltmeter unnlater å operere eller belyse riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97359.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer