Hvordan lage oversikter

Custom biler trenger tilpassede innslag, og interiøret har mange muligheter for små detaljene. En av de største interiør mods du kan gjøre er en tilpasset dashbordet. Det er ikke lett å gjøre, men det er en mulighet til å gjøre interiøret så tilpasset som du ønsker. Du trenger
Glassfiber harpiks
Glassfiber matte
Pensler
Mixing kopper
støvmasker
Godt ventilert arbeidsområde
3/4-inch MDF
Staple pistol
Superlim
Zip Kicker (superlim gasspedalen)
Bordsirkelsag
Jigsaw
Router med ulike biter
Drill
borekroner
assorterte treskruer
Papp
Saks
3/8-inch skralle og socket satt
1/4-tommers skralle og socket sett
Butt kontakter
Wire crimper
Wire stripper
Zip bånd
Elektrisk tape
Fleece ark
Heatshrink
varmekilde for heatshrink (varmepistol eller en lighter)
14 -, 16 - og 18-gauge
Body filler
40 -, 80 -, 120 - og 200-sandpapir
pussekloss
glassfiberarmert sparkel
Plastic filler spreader
1-tommers maskeringstape
Vis flere instruksjoner

1

Fjern aksjen dashbordet. Ta oppmerksom på ledning lengde og plassering av lager slik at du kan bestemme hvor du skal plassere de nye.
2

Lag en mal av den nye dashbordet med papp og tape. Jo mer grundig du gjør din mal, jo lettere det neste trinnet i prosessen vil bli. Husk å ta områder for målere, stereoanlegg, air condition /varme system, eller noen annet tilbehør som du trenger. Også vurdere hva du skal gjøre for en siste finish på dashbordet. Hvis du pakke det i materialer, vurdere formen du skal bygge dashbordet. Hvis du ønsker å male det, vil mål må være feilfri.
3

Bruk mal for å bygge en omkrets for dash ut av MDF. Starte med montering system for dashbordet, noe som gjør at det er lett å fjerne hvis behovet være. Planlegge, du vet aldri hvor du trenger for å få tilgang til senere.
4

Flesh ut de områdene du ønsker å plassere målere og tilbehør ved hjelp av MDF. Lag strimler og limes på plass for å danne figurer. Til syvende og sist vil dashbordet formen bli dannet av glassfiber, så disse figurene vil danne grunnlag for legging av fleece. Hvis det er noen harde kanter som du ønsker å myke opp, bruker en ruter med en rund-over litt for å gjøre overgangen enklere.
5

Staple fleece arket til din skjelettlidelser rammeverk, og pass å holde det stramt. Du kan også lime fleece på plass, men stifter bidra til å holde det stramt under herdeprosessen.
6

Bland glassfiber harpiks ved å følge instruksjonene på emballasjen. Påfør harpiks til fleece med pensel. Bløtlegg harpiks inn i fleece. Når det er gjort, må du vente til det tørker, vanligvis noen timer.
7

Påfør glassfiber matte på undersiden av dashbordet. Skjær opp matten i mindre biter under dashbordet for å forsterke grunnstruktur og bruke harpiks på toppen. Påfør minst fire lag med glassfiber matte, jo mer du bruker, jo sterkere vil det være
8

Påfør glassfiberarmert sparkel på dashbordet;. Når den er tørr, sand det ned glatt med 40-sandpapir, deretter 80-grus. Du er roughing i form med dette laget av filler og også gi det ekstra styrke. Dette er ikke et toppstrøk, så ikke bekymre deg om det er lav i noen flekker eller ikke perfekt.
9

Fullfør karosseriet med plast sparkel. Når karosseriet er gjort, enten ta den til en body shop for maling eller til et interiør butikk for møbeltrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97068.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer