Slik fjerner en 350Z sparkeplaten

Nissan 350Z ble solgt 2002 til 2009 , da det ble redesignet og omdøpt til 370Z . Den kick paneler i bilens interiør ligger i nærheten i fører og passasjer side benplassen . Du kan fjerne enten spark panel med liten innsats. Den viktigste grunnen til at du vil trenge for å fjerne kick -panelet er å installere lyd- utstyr som en forsterker , eller for å få tilgang til bilens motor styreenhet på passasjersiden . Du trenger
Trim panel verktøy eller flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn plast mutter i bakkant av kick panel . Denne mutteren festes til teppebelagte gulvbord . Tvinn denne mutteren mot klokken med hendene for å fjerne det .
2

Sett inn en trim panel verktøy eller flat skrutrekker inn i forkant av kick panel . Forsiktig lirke innover med verktøyet mot midten av kjøretøyet. Kick -panelet er festet med klips . Du vil føle de fremre klipp sprette ut mens du er nysgjerrige med verktøyet .
3

Ta tak i forkanten av kick panel . Trekk spark panelet forsiktig for å løsne de resterende klipp på baksiden . Kick panel er nå frakoblet. Følge prosessen i revers for å installere det . Skyv spark panelet på plass sin for å feste klipsene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97392.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer