Slik installerer Recaro-seter i en Corolla

Recaro er et europeisk selskap som gjør ettermarkedet seter samt sportsseter for bilprodusentene. Recaros generelt gi mer aggressive styrking, så har de en tendens til å holde beboerne i mer effektivt under aggressive svinger. Hvis Corolla har blitt modifisert for ytelse, spesielt i håndteringen, enn å installere et sett med seter som Recaros er en flott måte å legge glede til kjøreopplevelsen. Installere Recaros er en grei prosess med riktig Corolla adapter. Selv om noen enkeltpersoner gjøre sine egne adaptere, dette er ikke anbefalt på grunn av sikkerhetsmessige hensyn. Du trenger:
Socket sett og skralle
Allen fastnøkkel
Recaro Corolla sete adaptere
Vis flere instruksjoner
en

Fjern aksjen Corolla seter. Setene er holdt på med fire bolter, to foran og to i ryggen som holder bunnen av setet til gulvbord. Du må kanskje skyve seteryggen for å få tilgang foran bolter og frem til tilgang til bakre boltene. Det kan også være en plast trim stykke over boltene avhengig av året av Corolla. Bruk en socket og skralle for å løsne og fjerne boltene. Fjern seter fra interiør og sett dem til side.
2

Bolt Corolla adaptere til bunnen av Recaro seter med den medfølgende hardware. Boltene vil trolig være Allen bolter, så du vil trenge et sett med Allen fastnøkkel til å installere og stramme adaptere til Recaro sete. Adaptere er tilgjengelig for de fleste biler fra Recaro.
3

Sett Recaro og adapteren på Corolla gulvbord, fôr opp hullene i adapter med hull i gulvet at aksjen sete boltet til. Installer boltene løst i alle fire hjørner, skyve setet bakover og fremover etter behov. Når alle boltene er gjenget inn, stram dem med socket og skralle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97449.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer