Slik installerer Chrome Rings på en BMW X5

På eldre modeller av BMW X5, er krom ringer rundt instrumentpanelet ikke inkludert. Hvis du vil ha dette utseende, så mange ettermarkedet leverandører selger krom ringer for deg å installere. Legge krom ringer til din BMW X5 er en liten stilig touch og aksenter måleren klynger på ditt instrument panel. Du trenger
Chrome ringer
T10 torx skrutrekker Vis
flat tang
Mer Instruksjoner
en

Kjøp krom ringer fra et ettermarked leverandør . Mange leverandører finnes, så shoppe rundt etter de beste prisene og kjøpe de som du synes ser best ut.
2

Flytt og parkere X5 i en godt opplyst område. Når du har flyttet bilen, skru ut de to T10 torx-skruer fra toppen av instrumentpanelet.
3

Sett inn en flat skrutrekker mellom kanten på instrumentpanelet og dash til forsiktig løsne panelet.
4

Koble den svarte, hvite og blå kontakter på baksiden av klyngen. Når du har fjernet kontakter, trykker du i en fane på baksiden av klyngen og flytte utgivelsen bar til fullt ut å løsne instrumentpanelet fra X5.
5

Sett panel med forsiden ned på en ren arbeide fritt for støv og rusk og finn de 5 "X" kontakter. Bruke et par flat tang og vri alle 5 "x"-kontaktene, slik at de er parallelle med bunnen av av instrumentpanelet. Som du vrir "X" kontakter, bruk en flat skrutrekker til å lirke panelet hverandre.
6

Rengjør krom ringer og snapper dem på plass på instrumentpanelet.
7

Når du er ferdig, montere instrumentpanelet og koble den til din BMW X5.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97013.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer