Hvilke materialer er Bilseter vanligvis laget av?

Bileiere forventer både stil og komfort fra sine bilseter. Moderne bilseter derfor kommer i en rekke stoffer, som spenner fra nylon til skinn. Ekte skinn tilbyr både ren luksus og holdbarhet, men justerer ikke like lett som andre materialer til endringer i temperatur. Selv om du ikke spise eller drikke i bilen, søl og flekker alltid oppstå, en lett-å-tørke materialet vanligvis gjør for de mest praktiske, og derfor foretrukket, bilsete materiale. Leather

Quality skinn setetrekk gir bilens interiør et eksklusivt utseende. Varer av lær interiør kits vanligvis designe sine produkter for å passe til bilens året, merke og modell. Selv skinn setetrekk er tilgjengelig, velger selskaper utforme sine skinn kits å erstatte fabrikken setetrekk, normalt gjøre disse interiør bilmonteringssett fra bilindustrien skinn. Velg skinninteriør kits kombinere matchende vinyl eller semsket skinn. Disse kombinasjonene kan tilby de semskede seksjoner i enten perforerte eller flat form. Syntetisk eller "lær på rull" bilseter er også tilgjengelig.
Neopren

CR-grade neopren, et vannavstøtende materiale som brukes i våtdrakter, og tilbyr en behagelig, cushiony gebyr --- alltid verdsatt under lange bilturer. Videre kan du lett oppdage ren neopren, eller håndvask og luft-tørke den. Neopren ikke varme opp så raskt som andre bilsete materialer når de utsettes for solen, og dette produktet ikke forårsaker overdreven svetting.
Suede

Suede gir et holdbart og elegant sitteplasser alternativ for mange bileiere, selv om det tar seg opp smuss raskere enn andre bilsete materialer gjør. Bruk en semsket børste for å fjerne støv og skitt, og alltid børste i én retning. Deretter bruke en semsket spray renere og avrunde med en endelig børste etter spray renere har tørket.
Vinyl

Vinyl bilseter kommer i ulike farger. Møbeltapetsering reparasjon og restaurering er billig for vinyl bilseter, og små rifter i dette materialet er lett å reparere hjemme. I situasjoner hvor aldring vinyl bilkonfeksjon begynner å sprekke, er det bare lette en lapp av samme materiale og farge gjennom og under rive, som limes på plass. Profesjonell vask og rens for å fjerne flekker og innebygd tilsmussing i denne møbelstoff er også billig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97370.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer