Slik fjerner Saturn Ion Seter

The Ion er den sporty medlem av Saturn linje, med massevis av prestasjonsfremmende egenskaper . Det er en populær bil for customizers , og ikke alle av dem foretrekker fabrikken seter. Hvis du ønsker å fjerne fabrikken seter i din Ion å enten kjøre stereo kabler , installere en forsterker eller for å erstatte dem med mer sporty modeller , kan det gjøres hjemme med grunnleggende verktøy . Du trenger
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dørene og finne boltene på undersiden av setene som sikre dem på plass. Det er fire per sete , og noen er litt vanskelig å se , men hvis du skyver setet fremover eller bakover på banen, kan du finne dem alle .
2

unbolt setet fra gulvet ved hjelp den 3/8-inch skralle og socket . Tipp setet fremover og løsne selen fra bunnen av setet , bruke hendene , slik at setet er helt frigjort fra kjøretøyet.
3

Sett seteryggen på gulvet og vippe seteryggen i slik at setet er i en kileform . Løft den ut av bilen med en hånd på baksiden av setet og en på bunnen , løft , ved hjelp av bena , for å få det ut av bilen .
4

Gjenta denne prosessen med gjenværende setet hvis det er nødvendig .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97144.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer