Slik fjerner Lim på Tint Fra Car Windows

Når det gjelder tid til å skifte farge på bilen din vinduer, er du sannsynligvis allerede klar over at prosessen vil innebære peeling av den gamle fargetone. Du kanskje ikke vet, men at det vil være en rest av lim som er igjen på vinduet når du har tint skrelles bort. Du må få alt dette limet før du installerer det nye vinduet fargetone. Du trenger
Svart plast (roll eller søppelsekker)
Spray flasker (2)
Husholdningenes oppvaskmiddel
Vann
Ufortynnet ammoniakk
Beskyttende pustemaske
Stålull , superfine
barberbladskrapen
Papirhåndklær
Glass renere
Vis flere Instruksjoner
en

Plan å gjøre limet fjernes på en varm, solrik dag og parkere bilen i direkte sollys. Dette er nødvendig slik at du kan bruke solen til å varme opp limet på frontruten slik at det kan være lettere fjernes.
2

Skjær svart plast søppelsekker til størrelse, slik at det vil passe over utenfor glasset i vinduet der du skal fjerne limet. Bland en løsning av varmt vann og såpe, og fylle en sprayflaske med det. Spray utenfor vinduet grundig og raskt dekke den med plast. Glatte rynker i plast slik at det ligger flatt mot vinduet.
3

Skjær mer plast for å passe på innsiden av vinduet, og kutte litt ekstra plast til å legge seg ned og beskytte interiøret i bilen. Ta på beskyttende maske.
4

Fyll en sprayflaske med ammoniakk, og deretter spray det rikelig over limet igjen på innsiden av vinduet. Plasser plast for det indre vinduet opp mot vinduet, trykke og glatter den slik at den fanger ammoniakk og hindrer fordamping. Parkere bilen med vinduet vender direkte mot solen i en time.
5

Vask bort limet nå som det er oppvarmet og myk. Peel tilbake litt plast på et tidspunkt, sprøyting mer ammoniakk på limrester og skrubbing med stålull. Når du har fullført hele vinduet, fjern all plast fra begge sider og rengjøring av glasset med papirhåndklær og vindu renere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97076.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer