Vekt Begrensninger på Van Heiser for funksjonshemmede

Tilpasset van løfter gi frihet og mobilitet for funksjonshemmede. Men når du velger en heis, må brukeren være klar over vekten begrensninger på heisen og velge riktig løft for deres sikkerhet og komfort. Vekt Hensyn

Når du velger en heis , bør du vurdere den samlede vekten av personen, stolen og eventuelle tilbehør som oksygen tanker . Hvis den kombinerte vekten er underkant av 600 pounds, er en enkelt- løftearm tilstrekkelig . Hvis den samlede vekten mellom 600 pounds og £ 800 , en dual- arm løft er nødvendig for sikkerheten . Hvis den samlede vekten er over 800 pounds , er en vanlig kommersiell rullestolheis ikke riktig.
Single- Arm rullestolheis

En enkelt - arm rullestolheis er mindre, ikke hindrer sidedøren og tar opp mindre plass inne i bilen . Det er et godt valg for en funksjonshemmet person kjøring med ledsager fordi mindre heisen ikke forstyrrer de svingbare og hvile funksjoner i passasjersetet. En enkelt - arm lift har en kapasitet på ca 600 pounds .
Dual- Arm rullestolheis

En duell - arm rullestolheis har en 800 -kilos vekt kapasitet fordi den har to hydrauliske armer som støtter heisen . Men det tar opp mer plass inne i bilen , blokkerer side inngang og sterkt begrenser passasjersetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97499.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer