Slik installerer du en Boost Gauge

Boost målere blir ofte brukt på biler som har en tvunget-induksjon motor. De vanligste tvunget-induksjon systemer er turboladere og kompressorer. En boost måleren tillater føreren å se hvor mye press på turbo eller kompressor er å produsere, og hjelper dem vite hvor du skal ringe sin makt i det. Hvis en motor er tvunget med for mye boost, kan det skade de interne komponentene. Men hvis det ikke får nok boost, så er det fortsatt strøm potensial som ennå ikke har blitt utnyttet på.En boost måleren faktisk måler hvor mye sug vakuum linjene produserer. Dette er ikke veldig vanskelig å installere. Den vanskeligste delen av installasjonen kjører linjen til måle gjennom brannmuren. Du trenger
"T" couplerRadiator clampsExtra vakuum linjen hoseScrewdriverElectric drill
Vis flere instruksjoner
en

Finn et vakuum linje i motorrommet. Disse er de sorte slangene som går fra innsugningsrøret til ulike komponenter. Unngå spleising inn i noen av de større, men finner en passende vakuumledning som er så liten som mulig. Ved hjelp av en skarp kniv, skjære hele veien om linjen, slik at den oppdeles med to eksponerte åpne ender. Mellom disse endene, sette inn en "T" kobling, som gir deg et trykk for en ekstra linje. Fest koblingen på plass ved hjelp av små radiator klemmer på hver side.
2

Fra "T" kobling, kobler til en ny vakuum linje slangen. Fester den til coupler med en radiator klemme som du gjorde med de to andre tilkoblinger. Snake slangen mot brannmur, og prøve å finne en inngangsport inn i interiøret. Hvis det ikke finnes noen hull der ledninger kjører gjennom, må du kanskje lage et hull for slangen ved hjelp av en elektrisk drill. Sett inn en gummimaljen i hullet, eller bare legge de eksponerte kantene med elektrisk tape for å hindre dem fra piercing sugeslangen.
3

Koble den andre enden av vakuum slangen til boost måle. Dette kan være plassert hvor som helst på dashbordet. Trykkmåleren holderen kan brukes til å montere den på "A"-søyle, eller den kan plasseres på dashbordet ved siden av resten av manometere. Hvis du ikke bruker en måler holder, borrelås er en praktisk måte å montere måleren på dashbordet.
4

Test driften av boost måleren ved å skru bilen på og lett å ruse motoren et par ganger. Måleren lesning bør øke med motorturtall. Siden boost-målere er ringt inn fra fabrikken, og bare arbeide ved måling av trykket som er tilstede i vakuum-linjene, er det ikke nødvendig å kalibrere eller justere måleren. Det vil gi en nøyaktig lesing rett ut av boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97031.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer