Bør jeg legge skinnseter til bilen etter jeg kjøpe den?

"Mange collectible biler er mer verdt i all-opprinnelige tilstand," skriver forfatteren Bruce Caldwell i sin bok "Auto Møbeltapetsering og Interiør." Caldwell gjør det punktet at hvis bilen er en '57 Chevy Bel-Air eller en '64 Cadillac, så du beholde sin verdi ved å beholde de opprinnelige materialer og tilstand. Men kanskje du har en nyere Pontiac eller Ford Mustang og du vurderer reupholstery i skinn. Du bør være klar over fakta om "value-addedness" av skinninteriør. Restaurering

"En smakfull endret eller kvalitet restaurerte interiøret vil bety forskjellen på tusenvis, hvis ikke titusenvis" av dollar i videresalg, skriver Hemmings Motor News redaktør Daniel Strohl i sin "Muscle Car Restaurering Interiør guide. "

Du beholder mer av en klassisk bilens verdi gjennom trofast restaurering av sin opprinnelige tilstand og materialer. Så en ny skinn interiør er et utmerket valg for en '64 Cadillac med en kremfarget skinn interiør, kontra å gå med en mindre kostnadskrevende klut interiør. Også sant, gjenopprette trekket gjør bruk av så mange originale materialer som mulig (inkludert demping og rammeverk), og mer originale materialer betyr mer verdi.
Vurdering

En bil er mer som en båt enn en bolig, alder legger ikke takknemlighet, heller, legger det avskrivninger

Legge skinninteriør til de fleste biler (som kalles "konvertering") vil ikke påvirke Kelley Blue. Bokført verdi (industristandarden ressurs for bruktbil verdi) med en betydelig mengde. Selv de mest kjærlig vedlikeholdte firedørs 1990 Volkswagen Golf er verdt alt av $ 1625, og eieren kan ikke forvente å hente inn $ 1500 verdt av lær reupholstery. Men Kelley detaljer svekkelsen basert på indre tilstand. En bil vil få (eller tape) verdi basert på betingelse av møbeltrekk, inkludert flekker og slitasje, rifter eller brannsår, og røyk og mugg lukt. En høyere verdi bil som en Jaguar eller Mercedes kan være verdt investeringen, men en produksjon GM eller Ford sedan er sannsynlig ikke.

En antikk eller klassisk bil er generelt ansett for å være 25 år gammel eller eldre . Så reupholstering eller erstatte det indre av en bil nyere enn det vil ikke påvirke verdien
Cost Begrunnelse

Konvertering er et personlig valg,. Du kan forvente å bruke mellom $ 800 og $ 2500, som i 2010. Som en av de møbeltrekk butikker sa det, "Hvis du liker det $ 3000 verdt, så er det verdt $ 3000."

Du kan ikke forvente å hente inn verdien av konverteringen i en produksjonsbil som du ville gjort i et samlerobjekt bil, men du kan bare nyte bilen mer. Vurdere hvor lenge du forventer å beholde bilen, hvor mye du vil nyte det nye interiøret og hvor mye du har råd til. Uavhengig av praktiske, kan du bare nyte luksusen av lær nok til å rettferdiggjøre kostnadene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97156.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer