Slik installerer en Trailer Brake Box

En trailer brems boksen, også kjent som en brems kontrolleren eller brems aktuator, er en elektronisk enhet installert i førerhuset på et slep kjøretøy som aktiverer de elektriske bremsene av en trailer. Det hele tiden registrerer fart på slepet kjøretøyet, og når bremsene brukes, sender det en gradert signal til bremsene på tilhengeren for å bruke den samme grad av bremseenergi. Du kan installere brems boksen i din innkjørsel eller garasje. Du trenger
tilhengerens bremser boks med integrert sele
Buntebånd
Lodding kit
Shrink-wrap isolasjon kit
Vis flere instruksjoner
1

Identifisere en plassering for trailer bake boksen innen rekkevidde av førerens normale posisjon, der enheten kan være på linje med front-bak aksen av kjøretøyet og være innenfor 30-graders horisontal. Bruk festene som følger med brems boksen for å passe sin støtte braketten på ønsket sted.
2

Koble de fire ledningene av tilhengeren brems boksen sele til strømkilder som anvist av produsentens monteringsanvisning. Vanligvis bør de fargekodede ledningene kobles som følger: hvit ledning til jord, blå ledningen til terminal to av de sju-pin slepekrok røde kabelen til den byttet side av bremsepedalen mikro-bryter og sorte ledningen til en 12 -volt varme forsyning via en intern sikring.
3

Monter terminal multi-blokk på slutten av tilhengeren brems boksen sele i mottakeren innebygd i enten bak eller på undersiden av enheten.
4

Bruk plast strips til å feste all kabelen skal gå, slik at de ikke kan avbryte fri tilgang til kontroll pedaler og ikke kontakt varme eller bevegelige komponenter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97498.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer