Hvordan Wire en Auto Meter Volt Gauge

En volt måleren er en enhet som måler spenning i en krets. En rekke spesifikke typer av volt-målere finnes, slik som en auto volt sporvidde. Denne typen volt måle mounts henhold bilens dashbord og måler spenningen i bilens elektriske system. Auto volt målere er typisk for en 12-volts system og ofte har en varsellampe som viser når spenningen er for høy eller lav. Du trenger
Volt måler monteringsutstyr, Elektrisk tape
Drill med bits
14-måle elektrisk ledning
Wire strippere
Wire kuttere
Gängpressande metall skrue

Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens sikringsboks, og velg en sikring som ikke mottar elektrisk strøm når tenningen er slått av. Dette vil typisk være en sikring for de elektriske vinduene eller radio. Fjern denne sikringen.
2

Monter volt måleren sin holder i henhold til sine spesifikke instruksjoner. Dette innebærer generelt å feste holderen under dashbordet med monteringsutstyr følger med i pakken. Du må kanskje bore hull under dashbordet.
3

Strip 1/2 tommers av isolasjonen fra slutten av en lengde på 14-gauge elektrisk ledning og fest den til den negative terminalen av volt måleren. Trekke kabelen til et stykke jordet metall, for eksempel rammen for dashbordet. Kutte ledningen og bånd 1/2 centimeter isolasjon fra den frie enden. Fest denne enden av ledningen til jordet metall med en selvgjengende skrue.
4

Strip ca 1/2 cm av isolasjonen fra den ene enden av en annen lengde på wire. Fest denne enden av ledningen med elektrisk tape til den positive terminalen på volt måleren. Trekke kabelen til sikringsboksen og klippe det til en passende lengde. Strip 1/2 tommers av isolasjonen fra den frie enden av denne ledningen.
5

Monter spenning måleren i holderen i henhold til instruksjonene. Sett den ledige enden av den positive ledningen inn i holderen for sikringen du fjernet i trinn 1, og bytt deretter sikring i holderen. Lukk sikringsboksen og sikre positive ledningen for volt måleren med elektrisk tape. Den volt måleren skal vise en lesning av ca 12 volt når tenningen er på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97376.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer