Slik installerer en Dodge Caravan Cargo Organizer

The Dodge Caravan er en familie-orientert minivan. Disse unike varebiler har seter for flere passasjerer, samt god lagringsplass i baksiden av van. Enkelte Dodge Caravan modeller har en bakre lagringsområde som inneholder et skjult rom under gulvet i bilen. Ettermarkedet lastbærere og arrangører er tilgjengelig for Dodge Caravan. Avhengig av modell av Caravan, kan du installere en last arrangør med gulvet enten opp eller ned. Du trenger
Assistant
Vis flere instruksjoner
Floor-Up Cargo Organizer
en

Trekk i håndtaket på baksiden Caravan gulvet for å åpne den skjulte oppbevaringsrom . Skyv gulvet opp slik at krok-og-bue stoff kobles til krok-og-sløyfe rutene på baksiden av van seter. Tøm ut gjenstander fra lagringsområdet.
2

Hold den ene siden av lasten arrangør mens en assistent holder den andre siden. Løft lasten arrangør inn i oppbevaringsrommet og plassere den inne slik at det hekker langs bunnen og sidene av kammeret.
3

Fyll arrangøren med varene du ønsker.


Gulv Down Organizer
4

Åpne baksiden av Caravan og rense ut alle gjenstander og rot fra gulvet og området rundt.
5

Hold ene side av lasten arrangøren og har en assistent holder på motsatt side. Løft og skyv lasten arrangør i van så det hekker på campingvogn kanter og mot baksetene. Fyll med varene du ønsker.
6

Lukk Caravan tilbake luke og test at arrangøren ikke hindrer utnyttelse av døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97365.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer