Slik installerer du et bilsete Belt Extender

Overvektige personer kan finne sin nye bil bilbeltet å være ubehagelig eller bindende. I stedet for å lide ubehag, eller kjører på en usikker måte, må du installere en universell bilbelte extender. Disse bilsete belte forlengere er enkle å installere i enhver bil eller lastebil. Du trenger
Universal bilsete belte forlenger
Sikkerhetsbelte extender hardware
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
Installer et bilsete Belt Extender
1

Kjøp en universell bilsete belte extender fra en av flere elektroniske kilder som Wesco ytelse eller JC Whitney. Disse kommer i 6-tommers og 12-tommers varianter. Velg den typen som vil skape det beste setebeltet passer for deg. Pass på at bilbeltet extender kommer med all nødvendig maskinvare som muttere og skiver.
2

Finn slutten av bilbelte i bilen som er festet til dørkarmen eller setet. Dette er ikke den uttrekkbare ende av beltet, men i stedet et solid feste enden. Det bør være festet med en bolt og mutter.
3

Fjern mutteren og skiven fra fast setebeltet festet bolten ved hjelp av en justerbar eller fast størrelse skiftenøkkel. Sett den bøyde enden av bilbelte extender på bolten og erstatte skive og mutter. Bendet bør gjøre setet belte forlenger bevege seg bort fra veggen av bilen, der bolten kommer ut. Trekk til mutteren godt.
4

Skyv bolten som følger med bilbelte extender forsamlingen gjennom den andre, flat, side av extender. Deretter satte den gjennom metalldelen av eksisterende bil bilbelte. Det vil si den delen som tidligere var festet til bolten på bilens ramme. Bolten skal plasseres med den flate hodet vendt inn mot setet. Dette vil hindre riper eller skader på bilsetet, eller førerens klær.
5

Plasser skiven på bolten går gjennom både setebeltet extender og setebeltet selv. Skru mutteren fast på bolten med skiftenøkkel. Sikkerhetsbeltet extender er nå installert i bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97012.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer