DIY: Cold Air Intake

En kald-luft inntak systemet er en ettermarkedet alternativ for mange biler. Den er konstruert for å trekke inn luft til motoren som er kjøligere enn lager luftinntakssystem grunn av sin plassering. Det er fordeler med et slikt system, men det kan være ulemper. Hver kald luft inntak kit er bygget for å passe en type modell kjøretøy. Få et inntak system kit for din modell og se hvordan instruksjonene vil variere for din bil og system. Installere System

Vent til bilen motoren avkjøles og koble den negative batterikabelen. Koble den opprinnelige luftinntak rør, dette er vanligvis en aksje gummi slange festet med klemmer til spjeldhus og luft boksen på fender. Koble fra luften boksen fra fender godt ved å fjerne skruene. Den siste delen til å koble er luftinntaket nedre halvdel, som ofte inkluderer en lyddemper, du kanskje trenger å heve bilen på en jekk for å nå dette. Fø det nedre rør for kald luft systemet opp gjennom motorrommet, deretter feste luftfilteret til bunnenden av røret. Dette filteret vil bli posisjonert innenfor den nedre ende av fenderen. Ta systemets andre rør og koble den der den opprinnelige røret ble koblet til spjeldhus. Dette røret vil feste via en uretan-kontakt og et par klemmer. Et annet sett av uretan og klemmer vil koble de to rørene. Fest det nedre røret inne i motorrommet med settets flens og mutter.
Fordeler og ulempene

Den største grunnen til at folk installerer kald luft inntak er for hestekrefter. Siden systemet er posisjonert vekk fra varmen i motoren, er den trekker luft inn kjøligere og mer kompakt, noe som fører til en tettere lade med luft og brennstoff. Det gir større hestekrefter. De som installerer en vanligvis liker dypere lyder støy en ettermarkedet system gjør i forhold til bestanden system. Det er imidlertid uklart om kjøligere eller varmere luft fører bedre drivstofføkonomi. Det er også en risiko for vann komme inn i en kald luft system på grunn av hvor lavt til bakken det er. Vann kan skade motoren. Kald luftinntak er ikke anbefalt for sjåfører i våte klima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97066.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer