Hvordan erstatte en automatisk Shift Knob

Førere av biler med automatiske girkasser skifte gir ved håndtering av en spak toppet av en girkule . Disse automatiske skifte knotter , som vanligvis er dekket av lær eller krom , kan bli slitt over tid og krever at den må skiftes . Du kan også ønske å bytte ut ditt gamle girkule med en tilpasset , nyhet knott . Prosessen er relativt rett frem , og bør bare ta noen få minutter. Du trenger:
skrutrekker
Needle -nese tang
Wire clippers
Vis flere instruksjoner
en

Park kjøretøyet og satt i nødbremsen . Fjern skruen inne i det lille hullet på baksiden av knotten ved hjelp av en skrutrekker. Plasser skruen et sted du lett kan hente den , og trekk av girkule . Kutt overdrive ledninger ved hjelp av wire Clippers. Hvis du har en overdrive -funksjonen , må du rewire de gamle ledningene til de nye.
2

Finn trim brikke i bunnen av knotten , hvis det ikke er hull . Dra den ned og se etter en støttemur klipp. Fjern klippet ved hjelp av tang , deretter forsiktig fjerne knott . Igjen , kutt overdrive ledninger.
3

Plasser den nye knappen på skaftet . Reversere trinnene du tok for å fjerne den gamle knotten , med mindre retninger fra knott kit henvise deg til å gjøre noe annet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97303.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer