Gradient frontruten Vipper Typer

Fargede frontruter kan vise seg å være en stor velsignelse når sollyset ellers ville blind deg mens du kjører. Som med hvilken som helst stil av vinduet missfarging, kan frontruten nyanser gjøres for å være utrolig mørke eller bare lys nok til å skjerme øynene uten å kutte ned synet ditt område. Frontruten fargetoner kan skapes gjennom en rekke prosesser, som hver har spesielle egenskaper som kan påvirke din kjøreopplevelse. State-by-state forskrifter mandat hvilket nivå av frontruten missfarging er tillatt ved lov. Graderinger

Window nyanser kan komme i noen gradient av synlig lys overføring. Synlig lys overføring, eller VLT, er en prosentandel av lyset som er tillatt gjennom et farget vindu, hvis et vindu har 40 prosent synlig lysgjennomgang, da 40 prosent av lyset som når det er tillatt å passere, og den andre 60 prosent er blokkert. Den nøyaktige gradient av synlig lys overføring tillates av en viss vinduet fargetone kan bli funnet ved hjelp av en elektronisk synlig lysgjennomgang meter.
Typer

Alle frontruten missfarging består av en film som er sikret mot innsiden av frontruten og inneholder fargetone. Det er flere prosesser for å lage farget film, hver med ulike egenskaper, noe som gjør velge riktig fargetone style viktig.

En type film missfarging prosessen krever missfarging av filmen for å oppnå ønsket gradient av VLT. Fargede filmer er kjent for sin evne til å absorbere varmen skapt av sollys og holde den ut av bilen. Selv om det er noe blødning av varme inn i bilen, vil mesteparten av varmen som absorberes av fargestoffet bli frastøtt tilbake ut i omgivelsene.

En mer reflekterende fargetone kan skapes gjennom metalliske prosesser, selv om varmeopptak lider noe. Fargede filmer kan skapes gjennom avsetning, der en film føres gjennom en vakuum hvor metallblokker er oppvarmet inntil de avgir partikler som fargetone filmen, eller ved katodeforstøvning, som bruker elektromagnetiske felter for å avlede metallioner fra en gass mot en metall , forårsaker atomære partikler fra at metall å hoppe opp og dekke filmen.

frontruten nyanser kan også opprettes gjennom flere filmer skapt gjennom enten døende eller metalliske prosesser. Disse typer fargetoner vil beholde noe av varmen absorpsjon og reflekterende egenskapene til både sotede filmtyper.
State Laws

Selv om noen gradient av fargetone kan være skapt gjennom disse prosessene, har hver stat sine egne lover som regulerer hvor lite VLT kan tillates av frontruten fargetoner. For frontruter, de fleste stater regulere hvor langt ned en fargetone kan strekke seg fra toppen, for eksempel, California, Colorado og Hawaii alle sette maksimal fargetone lengde på 4 inches, mens frontruten nyanser i Washington, Oregon og New York kan utvide nedover seks inches fra toppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97314.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer