Liste over Bluetooth telefoner som kobles til en Toyota Highlander

Noen Toyota Highlanders har innebygd Bluetooth-funksjonalitet som lar deg koble mobiltelefonen til bilens lydsystem for hands -free , så vel som å koble en Bluetooth headset til bilens GPS -system for å lytte til turn- by-turn retninger uten plager passasjerene . Toyota Highlander er kompatibel med alle Bluetooth -telefon , inkludert en rekke populære modeller . Apple iPhone

Apple iPhone er kompatibel med Toyota Highlander . I tillegg til å kunne ringe og motta samtaler gjennom Highlander høyttalersystem , har iPhone en innebygd MP3-spiller som kan streames til bilens lydanlegg , slik at du kan lytte til musikk mens du kjører .


Droid

Droid , så vel som de fleste andre Android-telefoner , er Bluetooth -kompatibel , og kan kobles til Toyota Highlander . I tillegg til å ringe, har Droid X muligheten til å kjøre en rekke programmer og har en HDMI- port som lar deg spille av HD- video fra telefonen på TVen.

BlackBerry

De fleste BlackBerry-enheter er også Bluetooth-kompatibel , slik at du kan koble dem til Toyota Highlander for å gjøre håndfrie samtaler . Kontaktinformasjon fra BlackBerry kan også bli synkronisert med din Toyota Highlander , slik at du tydelig ser på bilens dashbord hvem som ringer deg før du velger å besvare eller ignorere en samtale .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97304.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer