Slik fjerner en Eclipse Rear Seat

Mange Eclipse eiere fjerne sine baksetene for å gi ekstra lagringsplass eller plass til bilen lydutstyr. Dette er ofte referert til som en " baksetet slett . " Uansett grunn, er prosessen med å fjerne baksetet det samme. Baksetet i Eclipse din består av to deler: pute og seteryggen. Du bør være i stand til å fjerne setet i mindre enn 30 minutter . Du trenger
Stikknøkkel
Assistant ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

trykk på midten setebelte spenner ned i setet . Dette tillater deg å fjerne den bakre sittepute uten spennene hengende .
2

Fjern det bakre sittepute . Puten er festet med to klipp . Trekk de to stropper plassert på den nedre delen av seteputen for å løsne klipsene . Seteputen vil komme ut med letthet.
3

Fjern festeboltene mellom langs seteryggen bunnen. Det er tre bolter : en på hver side , og en i midten . Bruk en pipenøkkel til å fjerne dem . Hold bolter og skiver på et trygt sted for reinstallering .
4

Åpne bakluken og trekk seatbacks ut fra baksiden . Det er ikke nok plass til å trygt trekke seatbacks ut gjennom sidedørene . Spør noen om hjelp hvis du har problemer med å løfte seteryggene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97111.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer