Slik installerer lammeskinn Seat Covers i en Ford Taurus

Biler kan komme med alle slags forskjellige interiør materialer, fra stoff til skinn. Problemet er, om sommeren, kan skinnseter få uutholdelig, eller kanskje de klut seter er slitt og trenger reupholstery. En rask løsning for disse problemene er å installere et sett med lammeskinn setetrekk i bilen. De er veldig myke, men vil ikke brenne bena som skinn vil i sommer, og de vil se flott ut også. Denne installasjonen bør ta ca 30 minutter og vil ikke kreve noen spesielle utstyr. Du trenger
lammeskinn setetrekk
Barberblad
Vis flere instruksjoner
en

Løft nakkestøtten på setet for å avsløre flikene på toppen av setet der nakkestøtten innlegg gli inn. Trykk på knappen på siden av plasten fanen og trekk ut hodestøtten så legg det til side.
2

Plasser lammeskinn setetrekket over setet, plassere området merket "Bottom" på sete bunnen av setet og plassere toppen over toppen ryggdelen av setet.
3

Climb inn i baksetet og nå gjennom gapet mellom seteryggen og sete base for å hente stroppene i midten av setetrekket. Avhengig av modellen, er det vanligvis to til tre stropper.
4

flytte til forsiden av setet igjen og trekke ned de fremre hjørnene av setet. Pass på at skjøtene i setetrekket på linje med sømmer i setet, og deretter sørge for at dekselet er gjemt i hjørnene.
5

Skyv dekselet mot åpningen av setet der stroppene er plassert, passer bunnen av dekselet til setet og lettvint sette dekselet på rundt sidene av setet.
6

midten stroppen som ligger i gapet mellom ryggstøtten og den nederste , og deretter trekker den mot fronten av bilen, å hekte kroken på stroppen til en av de metallinventar på undersiden av setet. Ta de gjenværende to stropper og skyve dem under bunnen av setet i tillegg, deretter koble dem til ringene på forsiden av bunnen i setetrekket.
7

Trekk stropper på sidene av den bakre del av dekselet og sidene av bunnen av dekselet og koble dem til metall på undersiden av setet. Dette bør monter dekselet helt til setet.
8

Føl toppen av setet for å finne plastknottene på toppen av setet der nakkestøtten faller i. Skjær små åpninger i toppen av dekselet ved hjelp av barberblad og skyv hodestøtten tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97112.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer