Mitsubishi Outlander Mirror fjerning

Speil er noen av de viktigste deler av utstyret i en bil , trenger du dem til å kjøre trygt i enhver situasjon . De er også relativt billig å erstatte og endre , selv om produsentene ofte gjør det virke vanskelig. Med noen få skritt , er det lett nok til å fjerne speilene på din Mitsubishi Outlander . Plastdeksler

Området hvor speilet forsamlingen er koblet til din Outlander vil trolig bli dekket av et stykke plast som ikke har noen åpenbar måte fjerning. Det er mest sannsynlig holdt i av fangster på innsiden . Ved hjelp av et verktøy med et flatt hode , som en skrutrekker , lirke rundt kantene på hvor forsamlingen er koblet til rammen for å finne dem . Med litt press kan du frigjøre fanger og fjerne plast dekselet.
Skruer og kiler

De utvendige speil samlinger er holdt i av skruer . De kan være dypt innfelt slik at du trenger en lang skrutrekker for å nå dem . Den bakspeilet er festet med en kile mekanisme . På baksiden av hvor speilet festes til taket er det en fane , som må trykkes inn for å frigjøre sammenstillingen. Ta deg tid til å finne den riktige måten å fjerne det, så det skal da gli ut lett .
Kabling
p Hvis du har makt speil vil det være ledninger kjører gjennom sidespeilet forsamlingen . Vær forsiktig rundt disse ledningene - ikke skiftenøkkel eller klippe dem , så du vil trenge dem hvis du bytter forsamlingen . Lokalisere hvor de er tilkoblet og forsiktig fjerne dem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97183.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer