Slik fjerner en Toyota Truck indre For?

Nesten alle toyota truck interiør er laget av grå eller brun deler som ikke er vanskelig å fjerne. En person kan fjerne det indre fra en Toyota stammen, med unntak av den fremre benk i eldre modell toyotas, noe som kan ta to personer. Interiøret består av setene, konsoll, teppe, headliner og baksetet, hvis lastebilen er en utvidet cab. Du kan fjerne interiøret i mindre enn fire timer. Du trenger
Phillips skrutrekker
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

skru fra hverandre seter fra gulvet ved hjelp av en skralle og 17 mm-kontakten. Det er en bolt på hvert ben for setet. For elektriske forseter, unbolt dem fra gulvet og trekk ledningsnettet under setet før du prøver å dra det ut av bilen. For bak sittebenker, fjern den nedre halvdelen av setet som beskrevet. Trekk baksiden av setet ned fra toppen, og det spretter ut bort fra bakveggen. Det er ingen bolter som holder den til lastebilen veggen.
2

Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne tilbehør fra taket. Fjern solskjermer, kleshengere og takbelysning. Forsiktig lirke headliner bort fra taket når alt tilbehør fjernet. Bøye headliner for mye kan føre til at headliner styret å knekke, som ikke kan repareres. Vinkle headliner så det kan passe ut av en inngangsdør.
3

Bruk en skralle med en 8 mm-kontakten for å fjerne midtkonsollen fra Toyota truck. Forsiktig lirke de omkringliggende biter av plast unna midtkonsollen når du har fjernet boltene. Trekk konsollen ut av lastebilen.
4

Skru ut dørterskler fra bunnen av dørene. Trekk teppet opp fra gulvet. I nye Toyota lastebiler, kan forsiden av teppe under dashbordet ha borrelås holder den på plass. Trekke alle teppet ut av Toyota.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97501.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer