Slik installerer Floor Lights i en bil

Tilpasse en bil gjør den til din egen, og når du finner en god modifikasjon som er praktisk og pen det er en må ha. Installere gulv lys gjør komme inn og ut av en sportsbil tryggere, og det ser flott ut. Installere gulv lys er et enkelt prosjekt som kan gjennomføres på så lite som en time og varer for livet av bilen. Dette er hva du trenger til LED stripe lys
Wire
Gängpressande kabeltilkoblere
Vis flere instruksjoner
en

Velg en montering posisjon i fotbrønnen for lysene. Se etter mellomrom over og på sidene av det område som ikke vil være til hinder for føreren eller passasjerene. Test passe lysene til å sørge for at det er ingen skjult støping eller ledninger blokkerer tilgang.
2

inn på de kjører lys med en selvborende ledning kontakten på både positive og negative ledninger. Dette gir deg strøm når lysene er på, samt når døren er åpen. Hvis du foretrekker å bare ha dem på når døren er åpen, trykker du direkte inn i det indre lys ledningen kontrolleren.
3

Kjør en lengde på produsentens anbefalte gauge til LED-lys. Koble til kablene i begge ender med loddetinn og teste lysene. Monter LED-lysene på plass og erstatte eventuelle støping.
4

Gain manuell kontroll av lysene ved å trykke på strøm fra en ubrukt posisjon i sikringsskapet og sette inn en bryter eller justerbar strømbryteren mellom strømforsyningen og LED-lys. Monter bryteren på et sted som er lett tilgjengelig når bildøren åpnes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97016.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer